Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nasz Bolesławiec
983
#Calahan nieaktywny
31 maja 2006r. o 1:20
maksymek napisał(a): naonsuowdn
A po Polsku??

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1078
#maksymek nieaktywny
31 maja 2006r. o 1:22
po prostu czasami aż brak słów i najlepszym wyjściem jest haos........
983
#Calahan nieaktywny
31 maja 2006r. o 1:24
maksymek napisał(a): po prostu czasami aż brak słów i najlepszym wyjściem jest haos........
Czasami moze tak... Ale o naszym Bolesławcu raczej zawsze sie znajda jakies slowa;)...

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
1078
#maksymek nieaktywny
31 maja 2006r. o 1:28
Bolesławiec....miasto jak miasto.....są sentymenty, ale śmieszy mnie, kiedy ktoś mówi, że "bolec jest spoko"., albo "kocham b-c".....zajmijcie się może głodem w Afryce.....może przynajmniej coś pożytecznego z tego wyjdzie!!
983
#Calahan nieaktywny
31 maja 2006r. o 1:38
maksymek napisał(a): Bolesławiec....miasto jak miasto.....są sentymenty, ale śmieszy mnie, kiedy ktoś mówi, że "bolec jest spoko"., albo "kocham b-c".....zajmijcie się może głodem w Afryce.....może przynajmniej coś pożytecznego z tego wyjdzie!!
Zgodze sie zo to smieszne powtarzac "kocham b-c" ale na szczescie na tym forum nie wystepuje to za czesto;)... Tylko powiedz jak mamy sie zajac glodem w Afryce?? Pozyteczne moze byc tez pisanie i dyskutowanie na forum o ile temat tresciwy albo pomocny;)...

1078
#maksymek nieaktywny
31 maja 2006r. o 1:52
Ostatnio jest reklamowana taka pomoc....chodzi o sms, po którego wysłaniu zafundujesz 5 niezbędnych szczepionek tym dzieciom...to ważne!! Niestety nie pamiętam numeru, ale warto ten temat zczaić w telewizji... Jest wiele takich programów i instytucji charytatywnych. Nie tylko dzieci w Afryce potrzebują tej pomocy. To było nawet powiem metaforyczne przesłanie do zachęty...drodzy: więcej robienia- mniej mówienia!!!
983
#Calahan nieaktywny
31 maja 2006r. o 2:00
maksymek napisał(a): Ostatnio jest reklamowana taka pomoc....chodzi o sms, po którego wysłaniu zafundujesz 5 niezbędnych szczepionek tym dzieciom...to ważne!! Niestety nie pamiętam numeru, ale warto ten temat zczaić w telewizji... Jest wiele takich programów i instytucji charytatywnych. Nie tylko dzieci w Afryce potrzebują tej pomocy. To było nawet powiem metaforyczne przesłanie do zachęty...drodzy: więcej robienia- mniej mówienia!!!
Niestey sporo takich smsow to zwykle naciaganie... Z natury jestem aktywista i tez zgodze sie ze trzeba dzialac a nie siedziec bezczynnie... Ale forum jest poto by na nim dyskutowac , co wydaje mi sie nie jest przesadna strata czasu;)... Radze ci jednak zalozyc nowy temat w ktorym bedziesz mogl o tym pisac - ten dotyczy Bolesławca i niech tak pozostanie... P.S - tamto to jednak nie bylo meteforyczne przeslanie do zachety;)...

1078
#maksymek nieaktywny
31 maja 2006r. o 4:58
Dzięki za podsunięcie pomysłu...skorzystałem, ale pozwoliłem sobie poruszyć bardziej kontrowersyjny temat w ostatnim czasie, a więc mundial i Polacy, którzy się tam wybierają...Zachęcam do dyskusji=] Ale żeby nie było, że cały czas piszę nie na temat, to powiem, że Bolesławiec jest ok i nic do Niego nie mam, tylko mógłby być większy=/ Pozdr. dla Calahan`a- kompana w konwersacjach tej bezsennej nocy=D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza