VIPepol napisał(a): ooj Bolesławiec w porownaniu do miast okolicy góruje wysoko..jeszcz ładne widoki na miasto są na ulicy śluzowej, koło cmentarza komunalnego no i jak sie jedzie z Dobrej i Kraśnika, slicznie, aa u mnei też, do mnei do domu nie można dojechać inaczej niż pod górkę..:( Bolesławiec jest bardzo pagórkowaty..:( a wszystkie górki takie ogromne..Owszem sa miejsca 20 metrow nad poziomem morza... Ale w porownaniu z innymi miastami jest to podobnie.. Zgodze sie ze od Asnyka , przez rynek , az do PKS jest ciagly spadek terenu... Na kwiatowym to juz bardzo roznie...Na Piastow jeszcze jako tako.. No coz - Boleslawiec jest dosyc zroznicowany wysokosciowo , ale wcale nie jest to jego wada... Ja nie wyobrazam sobie plaskiej drogi Asnyka , rynku...;)
Calahan napisał(a): Ja nie wyobrazam sobie plaskiej drogi Asnyka , rynku...;)
MX napisał(a):Calahan napisał(a): Ja nie wyobrazam sobie plaskiej drogi Asnyka , rynku...;)
tia... rowerem jadac mozna wpasc w rynek 45km/h :D to jest czad :D bez tarczowek hydraulicznych i AirZound`a radze nie probowac:P ;)
MX napisał(a):Calahan napisał(a): Ja nie wyobrazam sobie plaskiej drogi Asnyka , rynku...;)
tia... rowerem jadac mozna wpasc w rynek 45km/h :D to jest czad :D bez tarczowek hydraulicznych i AirZound`a radze nie probowac:P ;)