Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nasz Bolesławiec
915
#joanna nieaktywny
6 maja 2006r. o 21:04
co do bolesławca to całkiem spokojne i fajniutkie miasto tylko jeszcze jak ktoś życzliwy zdradził mi jakieś tajniki jak dostac mieszkanie w Bolesławcu to byłabym dozgonnie wdzięczna. Jeśli ktoś wie gdzie uderzyć to błagam pomocy mój adres [email protected]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
603
#kahA nieaktywny
6 maja 2006r. o 21:11
Boleslawiec nie jest zly.Ludzie maja co prawda cechy małomiasteczkowosci ale nudzic nigdy sie nie nudze,chyba ze na wlasne życzenie :).
931
#VIPepol nieaktywny
6 maja 2006r. o 23:00
ooj Bolesławiec w porownaniu do miast okolicy góruje wysoko..jeszcz ładne widoki na miasto są na ulicy śluzowej, koło cmentarza komunalnego no i jak sie jedzie z Dobrej i Kraśnika, slicznie, aa u mnei też, do mnei do domu nie można dojechać inaczej niż pod górkę..:( Bolesławiec jest bardzo pagórkowaty..:( a wszystkie górki takie ogromne..
983
#Calahan nieaktywny
7 maja 2006r. o 1:00
VIPepol napisał(a): ooj Bolesławiec w porownaniu do miast okolicy góruje wysoko..jeszcz ładne widoki na miasto są na ulicy śluzowej, koło cmentarza komunalnego no i jak sie jedzie z Dobrej i Kraśnika, slicznie, aa u mnei też, do mnei do domu nie można dojechać inaczej niż pod górkę..:( Bolesławiec jest bardzo pagórkowaty..:( a wszystkie górki takie ogromne..
Owszem sa miejsca 20 metrow nad poziomem morza... Ale w porownaniu z innymi miastami jest to podobnie.. Zgodze sie ze od Asnyka , przez rynek , az do PKS jest ciagly spadek terenu... Na kwiatowym to juz bardzo roznie...Na Piastow jeszcze jako tako.. No coz - Boleslawiec jest dosyc zroznicowany wysokosciowo , ale wcale nie jest to jego wada... Ja nie wyobrazam sobie plaskiej drogi Asnyka , rynku...;)

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
525
#MX nieaktywny
7 maja 2006r. o 1:07
Calahan napisał(a): Ja nie wyobrazam sobie plaskiej drogi Asnyka , rynku...;)

tia... rowerem jadac mozna wpasc w rynek 45km/h :D to jest czad :D bez tarczowek hydraulicznych i AirZound`a radze nie probowac:P ;)
931
#VIPepol nieaktywny
7 maja 2006r. o 14:45
MX napisał(a):

tia... rowerem jadac mozna wpasc w rynek 45km/h :D to jest czad :D bez tarczowek hydraulicznych i AirZound`a radze nie probowac:P ;)

woow, taki rozpędzony to i z tarczówkami radze nei próbować, ja zjeżdżałem rozpędzony z Grodźca i zachamowalem przednim..bolało:(, a jeszcze wielka górka tam gdzie ul. Lubańska, osiedle szeregówek czyli Witosa, Baczynskiego..noo i Szpital jest na górce
662
#MalinaZeSzczecina nieaktywny
7 maja 2006r. o 14:57
MX napisał(a):

Eee ile razy próbowałem :D a mam zwykłe V-brake :D
525
#MX nieaktywny
7 maja 2006r. o 15:02
z ul. Lubanskiej nie radze sie rozpedzac zbytnio, na dole jest rozwidlenie na ktore wpadaja samochody rozpedzone z str. biedronki czy PUPu, co do rynku to ... da sie ;] tylko wibracje są ale... czegosie nie robi dla malej adrenalinki ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza