Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nasz Bolesławiec
41
#jegomosc nieaktywny
14 lipca 2007r. o 14:13
Hacker napisał(a): TO MIASTO JEST POTWORNIE NUUDNE NIC TU NIE MA B-C ŚMIERDZI !! :/

Wyjdz stad to klimat i zapachy sie poprawia...

www.djdowynajecia.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1351
#fistashek nieaktywny
14 lipca 2007r. o 23:58
jegomosc napisał(a):
Hacker napisał(a): TO MIASTO JEST POTWORNIE NUUDNE NIC TU NIE MA B-C ŚMIERDZI !! :/

Wyjdz stad to klimat i zapachy sie poprawia...

hahaha :D:D dobre...
~bobo niezalogowany
15 lipca 2007r. o 15:32
Bolesławiec to taka większa wioska, wszyscy wszytkich znają, do kieszeni zaglądają , wódeczkę popijają,wszyscy rodzinnie skoligaceni a do obcych wrogo nastawieni!
2008
#Tyski nieaktywny
29 sierpnia 2007r. o 0:11
a mi sie tam bolesławiec nie podoba i tyle temat zamknięty
1753
#Raiden8 nieaktywny
29 sierpnia 2007r. o 0:55
Tyski napisał(a): a mi sie tam bolesławiec nie podoba i tyle temat zamknięty

Pomieszkał byś troche na jakimś prawdziwym zadupiu to byś docenił... tego Ci życzę ;P

B-c jest super. Ale i tak sie wkrótce wyprowadze ;P
118
#anonim_2453 nieaktywny
29 sierpnia 2007r. o 9:35
Ja tez tego miasta nie lubie. Im bardziej na wschod, tym mentalnosc ludzi bardziej przystepna. Tutaj jest tygiel etniczny (masa jugoslawian) i moze to dlatego.
525
#MX nieaktywny
29 sierpnia 2007r. o 10:20
dzis juz sroda a ja jeszcze newslettera nie dostalem.. why?
516
#zalew nieaktywny
29 sierpnia 2007r. o 11:17
Wyprowadziłem się z Bolca 12 lat temu (studia, potem praca), ale zawsze jak do niego przyjeżdżam łezka w oku się kręci. Jest to jedno z najładniejszych miast jakie znam. Nie jest duży, ale też nie jest malutką dziurą. Leży na szlaku komunikacyjnym (co mam plusy i minusy). W ciągu 10-20 minut z dowolnego punktu miasta można się wydostać (rowerem czy pieszo) i już się jest w lesie, na łące itp. A tam już czekają wspaniałe widoki na Sudety, wiele tras i ścieżek rowerowych, co kilka km. jakiś zameczek cy pałacyk. POZAZDROŚCIĆ!!!. Samo miasto pięknieje z roku na rok, choć warto patrzeć włodarzom na łapki i kontrolować ostro by nie spieprzyli kilku rzeczy (kostka na Komuny Paryskiej!). To że mało się dzieje...pogonić lokalne władze niech coś robią ,albo samemu wziąć się za organizację np. małego koncertu (to da się zrobić bez wielkich nakładów ale trzeba się nabiegać). Miasto ma olbrzymi potencjał a to jak się wykorzysta zależy TYLKO od mieszkańców. jak ktoś siedzi na tyłku i tylko patrzy przez okno jakim sąsiad jeździ samochodem i marudzi to nie ma się co dziwić - narzekać każdy potrafi. Moim marzeniem jest aby kiedyś przywrócono niektóre miejsca do stanu przedwojennego - ale to już raczej niemożliwe. Pozdrawiam Bolesławian - mieszkacie w pięknym mieście!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza