Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nasz Bolesławiec
551
#banan10 nieaktywny
11 marca 2008r. o 17:17
Miasto marzen Boleslawiec takich miast niewiele jest... Kiedys takiej piosenki uczylem sie na muzyce kilka ladnych latek temu :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2407
#Cecil nieaktywny
13 marca 2008r. o 7:31
Becheldor napisał(a):
Gotrekus napisał(a): Nie gadaj farmazonów.Widziałem gorsze dziury.A Bolec ma naprawdę szanse na świetny rozwój tylko trzeba to wykorzystać.

Sam sie zastanów nad pierdołami jakie gadasz :P Ta dziura utkneła na dobre w przeszłości.Za bardzo skupiono się na tej badziewnej ceramice a nie rozwija sie innego przemysłu.Co do tych szans na rozwój to nie podniecaj sie tak bo ich zdecydowanie nie ma :] Dopisane 11.03.2008r. o godz. 12:21:
Cecil napisał(a): Bolesławiec jest piękny i naprawde ma mozliwości. Ludzie, kórzy ciągle narzekają nic dla tego miasta nie zrobią.
Ale na szczeście są jeszcze ludzie, którzy wierzą w to miasto i w jego szanse.
Wcale nie musimy być jak Wrocław, możemy mieć swój styl. Bolesławiec to miłe miasto z niezłymi tradycjami.
Ja tu zostaje i mam zamiar się rozwijać.
A wszystkim, którzy chcą stąd wyjechać mówię: "Szczęśliwej drogi juz czas...."

PIĘKNY ?? !! Dobrze sie czujesz ?? !! Amoże masz kłopoty ze wzrokiem ?? Co jest w nim takiego pięknego ?? !!

Jeśli aż tak Ci się nie podoba, to możesz sie przenieść do miast, które wg Ciebie mają większe możliwości.
A może po prostu chodzi o to, że nawet tutaj nie za bardzo sobie radzisz i dlatego tak narzekasz??
Bolesłąwiec jest piękkny, bo nie ma korków jak w wiekich miastach, mogę spokojnie przejść z jednego końca miasta na drugi piechotą. Mam blisko w góry i ewentualnie za granice na zakupy ;) Ja na zarobki nie narzekam, bo dobrze zarabiam. Poza tym przyjaciele i rodzina.
JA TU ZOSTAJE....
A Ty czego oczekujesz, że ktoś za Ciebie wszystko zrobi?? Siedzidz i narzekarz, że Bolesławiec się nie rozwija, a może byś sam coś wymyślił??

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!
2354
#ruda25 nieaktywny
22 maja 2008r. o 8:11
Bolesławiec to piękne miasto. Kocham to miasto!!!!!!!

Dopisane 22.05.2008r. o godz. 08:11:

Bolesławiec to piękne miasto. Kocham to miasto!!!!!!!

Kto ci powiedział że wolno się przyzwyczajać?
~wojtek b-c niezalogowany
22 maja 2008r. o 11:00
Jest świetnym miastem i koniec,porównując byłe woj.jeleniogórskie,to co?,może newgrodziec,zgorzelec itp.a takie miasteczka jak karpacz,szklarska to może tylko ze zwględu na widoki ,bo i tam pewnie druty poza sezonem
~KINIA niezalogowany
3 czerwca 2008r. o 8:40
fAJNA FOCIA
~zetfa niezalogowany
9 czerwca 2008r. o 12:00
W innych miastach w każdym autobusie jest kasa fiskalna obsługiwana przez kierowcę i zadnych przekrętów ani dopłat nie ma.Tak przynajmniej jest w Jaśle,gdzie przedtem było podobnie jak nadal macie w B-cu.
516
#zalew nieaktywny
27 czerwca 2008r. o 15:42
A czy wie ktoś co się obecnie dzieje z wiaduktem? przechodziłem dzisiaj i widziałem postawione rusztowania do samej góry na 3-ch filarach, pracownik piaskował fasadę a w pobliżu sporo ciężkiego sprzętu. Do tego w wielu miejscach wylane fundamenty pod przęsłami. Czyżby zamierzano odtworzyć kładkę dla pieszych wzdłuż wiaduktu przez Bóbr?
~ niezalogowany
27 czerwca 2008r. o 22:27
zalew napisał(a): A czy wie ktoś co się obecnie dzieje z wiaduktem? przechodziłem dzisiaj i widziałem postawione rusztowania do samej góry na 3-ch filarach, pracownik piaskował fasadę a w pobliżu sporo ciężkiego sprzętu. Do tego w wielu miejscach wylane fundamenty pod przęsłami. Czyżby zamierzano odtworzyć kładkę dla pieszych wzdłuż wiaduktu przez Bóbr?

Fajnie by było.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza