Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

315
#mir.ko nieaktywny
12 listopada 2018r. o 13:13
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-11-12/5-tys-zl-za-wskazanie-sprawcow-spalenia-flagi-unii-europejskiej/?ref=slider

"Skarbnik @MWszechpolska na moją prośbę zgłosił mnie na podany numer, celem uzyskania obiecanej nagrody za wskazanie sprawcy spalenia flagi UE!"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kremowy Przegorzan niezalogowany
12 listopada 2018r. o 14:31
qwax_ napisał(a): Falco, z tego co pamiętam, walczyłeś kiedyś zaciekle z Alterem, ale z pewnością nie zdajesz sobie sprawy, że tak naprawdę niczym od niego się nie różnisz...
On dałby sobie rękę uciąć za PIS, ty natomiast z taką samą pasją ich krytykujesz...
Obaj nie dostrzegacie jednak, że całe to PIS, PO, Nowoczesna... to jedno i to samo gów.no. Wy natomiast nie zauważacie w tych swoich wywodach, że zgodnie z planem, dawno już zostaliście skutecznie zindoktrynowani...
Dałeś się wciągnąć w dyskusje o praworządności, konstytucji, marszach, a tak naprawdę całe to szambo ma na celu mącić ludziom w głowie i odwracać ich uwagę od spraw najważniejszych. Np. od tego, że jesteśmy niewolnikami bez praktycznie żadnych praw...
Media wbiły ci do głowy, że narodowcy to zagrożenie dla Polski, a jest dokładnie odwrotnie. Tacy ludzie dają jeszcze nikłą (niestety) nadzieję na powrót do normalności.
I nie myśl proszę, że akurat ty mi jakoś specjalnie przeszkadzasz z poglądami (nic do ciebie nie mam), tylko akurat ty komentujesz praktycznie każdy wątek, więc na ciebie trafiło... Przecież nie będę pisał do niejakiego Jaanoo, bo to już koleś poza wszelkimi mierzalnymi zakresami...
Na koniec jeszcze fotki - jak je oceniasz?
Polscy naziści?

[img=1541792012_wl83qds.jpg][img=1541792900_0jta6rz.jpg]Dopisane 09.11.2018r. o godz. 20:57:I jeszcze taka fotka:
[img=1541793429_ng1yzr7.jpg]

Nooo? i judasz sięnie odniósł?a taaaki mondry poradziecki;)
2900
#falco nieaktywny
12 listopada 2018r. o 15:09
gdybyś był bardziej kumaty poszukał byś w jednym z tematów co pisałem o tych symbolach ...
ale jesteś za to za tępy...:]
chcesz może zdjęcie jakie wtedy wkleiłem ?

piszesz o sprawach o których nie masz bladego pojęcia ...
doucz się ...;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Brudnobiała Werbena niezalogowany
12 listopada 2018r. o 15:31
Falco przyjacielu jestes w porządku. Przepraszam, że kiedyś cię uraziłem a słowami. Miłosierdzie okazuje Tobie. Żyj chłopie
2900
#falco nieaktywny
12 listopada 2018r. o 18:12
Tej podróży Polskimi Liniami Lotniczymi LOT pasażerowie linii Pekin-Warszawa długo nie zapomną. Nie dosyć, że czekali na start 10 godzin, to dodatkowo poproszono ich o zrzutę na naprawę pompy w samolocie.

Cicha taca

Jak wyjaśnił Majszyk, LOT ma umowy dotyczące obsługi technicznej samolotów na wszystkich lotniskach, gdzie lata. Tak samo jest teoretycznie w Pekinie, gdzie obsługę zapewnia firma chińska. – Te kilka godzin opóźnienia, jakie się pojawiły, wynikają nie z problemów z obsługą techniczną, tylko z tego, że usterkę trzeba było namierzyć, naprawić, a potem samolot sprawdzić i wydać zgodę na ponowny start – wyjaśnił Majszyk w rozmowie z PAP.

W świetle tych zapewnień tym bardziej dziwi zamieszanie, jakie powstało na lotnisku. – Najbardziej kuriozalne było, gdy pan Krzysztof, który jest tu flight menadżerem czy jakimś dyrektorem, zapytał pasażerów, kto ma gotówkę, juany, bo musi zapłacić mechanikom – opowiadał Daniel. Powód? Według relacji świadka pojawił się problem z przesłaniem pieniędzy z kont LOT-u.''

nie lepiej było kupić kilka Cesn?
hahahahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Niebieskawozielony Rozmaryn niezalogowany
12 listopada 2018r. o 18:38
kitajce kart płatniczych nie honorują? lepszego Bareja nie wymyśliłby.
13 listopada 2018r. o 11:32
13 listopada 2018r. o 11:34
&t=70s
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza