Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Jasnoczerwony Rumianek niezalogowany
14 listopada 2018r. o 18:09
czy ty jesteś aż tak durny że nie widzisz że cię olewa? zreszta kogo to może dziwić?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
19709
#Anonim19709 nieaktywny
14 listopada 2018r. o 18:20
[img=1542216005_kwsq2tr.jpg]
5918
#zbynek nieaktywny
14 listopada 2018r. o 18:22
[img=1542216129_x3f1qbc.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 listopada 2018r. o 18:28
Niech mnie olewa , ale Inni czytają. Nazywam to edukacją . Mam głęboko w czterech literach Kolegę Kameleona , ale scena polityczna tego nieszczęśliwego Kraju , i tu Kolega Kameleon ma rację , to banda sprzedajnych przygłupów . Bezwartościowych ścierw opentanych mamoną z publicznych pieniędzy. Być może nie dożyję czasu , gdy słowo Polska oznaczać będzie dla wszystkich to samo, ale podoba mi się różnorodność w poglądach i Naturze . Dobry Stwórca , nie mylić z JHWH dlatego taką różnorodność w naturze wprowadził , bo kocha tworzyć . Jeśli się choć próbuje zrozumieć Stwórcę , to wcześniej , lub później trzeba również zrozumieć zajadłość Kolegi Kameleona :) Ja PZD zawsze piszę z pod tego samego nicu , nawet wtedy , gdy nawalony jestem jak świnia . Mam taką zasadę . Kolega Kameleon , po stylu poznaję , zawsze szuka zwady , bardzo często z pod tyldy , z reguły z Bogu ducha winnym Skornikiem .

Czy kogoś qurwa na sali jeszcze to bawi oprócz Janusza ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Jasnoczerwony Rumianek niezalogowany
14 listopada 2018r. o 18:37
piszesz kolega kameleon ? opamiętaj sie chłopie i może faktycznie przestań pić bo nic do ciebie nie dociera
falko nie jest pierwszym który ci napisał że nie chce mieć z toba nic wspólnego
pamiętam jak zapraszałes to jednego to drugiego na piwo i szachy a jakoś nie czytałem byś się z kimś spotkał
i nie pisz głupot że nie piszesz spod tyldy
~~Jaskraworudy Berberys niezalogowany
14 listopada 2018r. o 18:45
ABSURDEM jest pisowskie państwo teoretyczne
19709
#Anonim19709 nieaktywny
14 listopada 2018r. o 18:57
[img=1542218170_f50xnn5.jpg]

Dopisane 14.11.2018r. o godz. 18:57:

[img=1542218270_r0lkwhl.jpg]
18442
PIS-PO-PRL
14 listopada 2018r. o 19:03
Sugerujesz Jaanoo, że Ziobro jest tak nieudolny, że ta jego prokuratura żadnego haka nie może na Tuskowicza znaleźć? Ciekawa teoria :D
W końcu zaczynasz rozumieć, że oni wszyscy to ta sama zaraza :)

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza