Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 listopada 2018r. o 19:05
~~Jasnoczerwony Rumianek napisał(a): piszesz kolega kameleon ? opamiętaj sie chłopie i może faktycznie przestań pić bo nic do ciebie nie dociera
falko nie jest pierwszym który ci napisał że nie chce mieć z toba nic wspólnego
pamiętam jak zapraszałes to jednego to drugiego na piwo i szachy a jakoś nie czytałem byś się z kimś spotkał
i nie pisz głupot że nie piszesz spod tyldy

Tak , wielu zapraszałem szukając Przyjaciół w rzeczywistości . Nie udało się . Napisałem kiedyś kilka postów pod " Chamskim chadziarem " . To było wtedy , gdy Hegemon jeszcze pisywał na Bolcu i Boletus . Hegemon tak mnie ochrzcił :D Do dzisiaj jestem wdzięczny :) Salut Hegemonie , może czytasz :)

Nie piszę z pod tyldy Jasnoczerwony bucu , takie mam zasady. A Kolega Kameleon wykorzysta każdą szansę , żeby zrobić dym i ktoś , kiedyś nie wytrzyma i Kolega Kameleon nakryje się własnymi butkami . Nie to żebym był prorokiem , no naturalna konsekwencja :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
19709
#Anonim19709 nieaktywny
14 listopada 2018r. o 19:08
[img=1542218859_je2361u.jpg]

Dopisane 14.11.2018r. o godz. 19:08:

[img=1542218920_st05rw8.jpg]
2900
#falco nieaktywny
14 listopada 2018r. o 19:10
PIS-PO-PRL napisał(a): Sugerujesz Jaanoo, że Ziobro jest tak nieudolny, że ta jego prokuratura żadnego haka nie może na Tuskowicza znaleźć? Ciekawa teoria :D
W końcu zaczynasz rozumieć, że oni wszyscy to ta sama zaraza :)

on nie kuma że ''kij ma dwa końce ''a historia lubi ''chichotać ''

;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 listopada 2018r. o 19:28
PIS-PO-PRL napisał(a): Sugerujesz Jaanoo, że Ziobro jest tak nieudolny, że ta jego prokuratura żadnego haka nie może na Tuskowicza znaleźć? Ciekawa teoria :D
W końcu zaczynasz rozumieć, że oni wszyscy to ta sama zaraza :)

Dokładnie Kolego PRL . To jedna zaraza. Gdzieś tam kiedyś w hameryce jakiś gościu wymyślił , że politycy na czole powinni nosić logo korporacji jakiej służą . Ja tam nie wiem komu służy Ziobro , nie ma loga na czole , ale wiem , że nie służy Polsce... gdyby służył to audyt władzy byłby już historią . Złodzieje byli by u Cioci celi , jak Ryży Olsen , a nowocześni zwiedzacze Madery z dupencją nigdy nie trafili by do Sejmu.

No , ale jest , jak jest , czyli .... i kamieni kupa

Ja to się chyba nawet trochę dziwię Ministrowi łod sprawiedliwości ... takie szumne hasła , tyle patosu i nawet Tuskowskiego nie potrafi przyskrzynić , nie mówiąc o HGW

Ta sama zaraza , razem z Jakim ... i kamieni kupa

Qurwa jego mać

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
18442
PIS-PO-PRL
14 listopada 2018r. o 19:31
Jak w tym kabarecie
Tak szybko szli do prawdy, że ją niechcący wyprzedzili,
Zdarza się najlepszym :D

PIS=PO=PRL
315
#mir.ko nieaktywny
14 listopada 2018r. o 19:40
W innm było o tym że : im bardziej uciekasz rywalom tym szybciej się do nich zbliżasz - w końcu planeta jest okrągła (no dobra, nie dla wszystkich)
2900
#falco nieaktywny
14 listopada 2018r. o 19:47
dlatego mirko ...
pieprzyć to wszystko i po prostu tym się bawić ...;)
ja np. zaraz siadam do filmu ...
staroć w pewnym sensie ale lubię Berengera ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
14 listopada 2018r. o 19:49
[img=1542221385_wt6kuig.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza