Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~lekarz Panny niezalogowany
25 lipca 2021r. o 13:29
Poczynając od tych których oszukałeś a o których twój przyjaciel skorn tu pisał swego czasu powinieneś zacząć.
Później wszystkich tych których obraziłeś lub zwyzywałeś tu na forum.
Lista też jest długa.
Ale gdybym dzisiaj zapytał czy potrafisz podać chociaż jeden przykład czy to swojego chamstwa czy też o podanie jednego przykładu kogo to obraziłeś to jestem pewien że mowę by ci odjęło.
Człowiek jest osobnikiem stadnym stąd człowiek ciągnie do człowieka.
Tu zadaj sobie pytanie dlaczego ty jesteś samotny. Czy nie dlatego że nikt nie widzi w tobie człowieka?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 lipca 2021r. o 13:57
Samotność doceniam ...błoga cisza , ale nie przesadzajmy Parówa . Mój kumpel Witek uczy mnie filozofii , Mietek zaś praktyki . A Ukochana Kamasutry .
Kumpel Janek pozostawił dzisiaj piwo , a sąsiedzi nie strzelają na mój widok Parówa.

Dzień dobry mówią .,. z reguły ja zaczepiam.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~pando surchev niezalogowany
25 lipca 2021r. o 14:08
A mnie zastanawia coś innego bo zaczynam podejrzewać że to określenie ,,parówa'' jakie wręcz z upodobaniem stosujesz to twoja osobista trauma z Zaremby .
Czy byłeś biorcą czy dawcą?
I na to nie odpowiesz tak jak skwapliwie ominąłeś poprzednie pytania. Jest tu ktoś kogo powinieneś po prostu po LUDZKU przeprosić?
~~Płowy Omieg niezalogowany
25 lipca 2021r. o 14:13
Pannazdzieckiem napisał(a): To kogo qurwa mam jeszcze przepraszać z tej długiej listy znafffco mego życia . Ciebie też , za co ?
Qurwa świat pełen jest specjalistów , a człowieka dalej ze świeczką trzeba szukać .

Ze świeczką do Zbynek z Karola bronił kasty sędziowskie ,
A teraz Rudego
~~jonasz trajnor niezalogowany
25 lipca 2021r. o 14:24
zbynek daj ciumka
~~kasia rana niezalogowany
25 lipca 2021r. o 14:34
proszę zostawić w spokoju mojego tatusia bo wystarczy że kac go męczy
sumienie nie bo go nie ma
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 lipca 2021r. o 14:45
Parówa ja mam magistrat z alkoholizmu , ale sam ze sobą publicznie nie gadam . Gdzież mi tam sięgać na wyżyny twego intelektu
... bogu .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~jonasz trajnor niezalogowany
25 lipca 2021r. o 14:46
panna daj ciumka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza