~~Smolisty Orzech niezalogowany 21 maja 2025r. o 5:37
a ja od siebie dodam że to krypto faszysta. ...
dlaczego określam go ''krypto''? ...bo na tą chwilę jeszcze o tym otwarcie się nie mówi co mnie dziwi i zastanawia...
ale pomyślmy chwilę ...
wyszła sprawa tego naziola za którego ''ręczył'' ten oszust...tłumaczenie że to była forma obrony Polaka jest tak idio.ty.czna jak sam Nawrocki z tym tłumaczeniem...dlaczego?
ano dlatego że jego koledzy z IPN-u mają podobne poglądy jak ten naziol i wręcz gloryfikują Adolfa...
co ciekawe w kraju w którym z jednej strony grozi się odpowiedzialnością za propagowanie komunizmu -Zbynio''zero'' straszył ''tiurmą'' noszących koszulki z wizerunkiem Che- a z drugiej wychwala się Hitlera i nikt nie protestuje...;D
na tym między innymi polega fałsz niby państwowej instytucji i fałsz jej prezesiny...zresztą to już kolejny fałszerz na tym stołku ...
może więc idąc za przykładem pracowników tego ''instytutu '' zacznijmy po prostu pozdrawiać się gestem ''pięciu piw'' i jak oni zacząć śpiewać piosenki o Adolfie...
( wiem jak to może się skończyć a pisać drugi raz mi się nie chce więc sobie to skopiuję )
otwórzcie oczy Polacy bo nie wierzę że chcecie faszystę za prezydenta....
może to że to złodziej wam nie przeszkadza ale gangus i faszol ?...ło matko bosko co się z tym narodem porobiło...
Nawrocki zadeklarował że podpisze wszystko co mu da MEMtzen byleby tylko wygrać wybory bo gangsterzy muszą czuć się bezkarni a jest jeszcze dużo Polski do ukradzenia.
~~Oszust Nawrocki niezalogowany 22 maja 2025r. o 17:50
Nawet gdyby Donald Trump bardzo prosił Nawrockiego to Nawrocki podpisał MEMtzenowi że żołnierzy na Ukrainę nie wyśle. Nawet Notariuszowi poświadczył nieprawdę że Panu Jerzemu 120 tyś zapłacił ale tego noe zrobił !
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.