Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 października 2013r. o 10:25
Zaś , jeśli o hipokryzję chodzi , to o której i gdzie jesteśmy na piwo umówieni . Ty wybierasz , znawco łaciny :)

Dopisane 22.10.2013r. o godz. 10:18:

kajtek1591 napisał(a):

W jakiej "monecie" ? :)

Niech będzie ten Twój Bolesławianin , grunt żeby przez żydowskie banki oprocentowany nie był :)

Chociaż zadrukowany papier lepszym rozwiązaniem jest ... tak sobie myślę :)

Dopisane 22.10.2013r. o godz. 10:25:

Techniczny , proszę Cię, nie tnij , dyskusja traci sens , kiedy się wtrącasz. Ale też Cię kocham , to kiedy to piwko ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11226
#Anonim11226 nieaktywny
22 października 2013r. o 10:32
Mogę postawić dwa, ale "Mein Kampf" i tak nie przeczytam :)
4335
22 października 2013r. o 10:45
Nikt Ci nie każe :)

Gdyby Dwuimienny był autentycznym Trybunem Ludowym , postawiłbyś tylko jeden . Rozumiem , że dwa to konieczność :D

Nie rozumiem , dlaczego przywołujesz dziadziula ? Czyżby skrywana tęsknota ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11226
#Anonim11226 nieaktywny
22 października 2013r. o 10:57
Mylnie interpretujesz.
Jestem REALNYM posiadaczem tylko dwóch "bolesławów sześciu".
I tylko tyle mogę postawić :)

Przywołuję Adolfa Hitlera, bo Twoje poglądy (a przynajmniej wypowiedzi), na to zasługują :)
4335
22 października 2013r. o 11:15
No proszę Cię Kajtusiu. Dziadziulo dostał kasę z wolnorynkowego US Państwa. W latach trzydziestych wielu ludzi umarło z głodu w Ameryce Północnej, jeszcze więcej w Europie , ponieważ dziadziulo dostał kasę. Komunizm po drugiej stronie tego nieszczęśliwego kraju , też był finansowany przez tych samych s...ysynów. Oni przeprowadzają eksperymenty społeczne , marzy im się totalna władza, my płacimy i cierpimy. Zjednoczona Europa , w celu unikania wojen , to kolejny eksperyment. Proponuję Wam ... powiedzieć ... basta !!

No i uczcie się , to bardzo ważne :)

Nie odpowiedziałeś na pytanie Kajtusiu , to nie ładnie :)
Zachodzę w głowę , czy faktycznie biegasz po ratuszu ? :D

Zastosowana autokorekta

11226
#Anonim11226 nieaktywny
22 października 2013r. o 11:30
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie odpowiedziałeś na pytanie Kajtusiu , to nie ładnie :)

Które Jazonie ? :)
4335
22 października 2013r. o 11:34
Jak myślisz ?

Odpowie , czy mnie oleje ?

Cóż znaczy jeden wyborca , skoro tylu wokół się pałęta :D

11226
#Anonim11226 nieaktywny
22 października 2013r. o 11:42
Ja bym olał :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza