Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2900
#falco nieaktywny
16 grudnia 2013r. o 18:19
Pannazdzieckiem napisał(a): Szatan nie istnieje, a Promienie Stwórcy są ... brakuje mi określenia , bo miłość to jeszcze nie wszystko.

A no właśnie ... może jakieś piwko po południu , co myślisz Kolego 217 , a Ty Virgo ? :)

to już ,,trąci,, rozpijaniem społeczeństwa... :D

Dopisane 16.12.2013r. o godz. 18:19:

o ,,promieniach ,, nie chce mi się pisać...
niebo wszak zachmurzone :D
innych nie dostrzegam :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
16 grudnia 2013r. o 20:13
~~217 napisał(a): ...a tak z" czystej ciekawości ..."kogo miałeś na myśli pisząc o matronach

Pannazdzieckiem napisał(a): Zastraszone staruszki włóczące się po kościołach

Hmmm, pomyślmy,nie wiedziałam, że tylko zastraszone staruszki bywają w kościołach, ale cóż, człowiek uczy się całe życie.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 grudnia 2013r. o 22:29
E napisał(a):
Hmmm, pomyślmy,nie wiedziałam, że tylko zastraszone staruszki bywają w kościołach, ale cóż, człowiek uczy się całe życie.

A ja wiedziałem, i żaden gover mi nie podskoczy , nie będzie mnie straszył utratą dochodu. Ponieważ Promień może wszystko. Promień od Boga pochodzi. Nie mówimy o rzymskiej cywilizacji , tylko o ... ludziach . Gdzie jesteś mały książe , odpowiesz mi qurwasz na pytanie na prywatnych kanałach przesłane ? Boże , jak ja nie cierpię s...ysyństwa. Dobranoc :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
17 grudnia 2013r. o 0:03
Czemu nie przyszedłeś na spotkanie z Michalkiewiczem?

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 grudnia 2013r. o 6:43
Wiedziałem o czym będzie mówił i oczywiście ma rację. Szkoda było mi czasu na coś , co już wiem. Bardziej interesuje mnie przyszłość , a ta różowa nie jest, z tego co wiem.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
17 grudnia 2013r. o 9:00
jednym słowem ten Pan to przeszłość [?] :)
11226
#Anonim11226 nieaktywny
17 grudnia 2013r. o 9:13
E napisał(a): nie wiedziałam, że tylko zastraszone staruszki bywają w kościołach

Ale tylko ONE są matronami !
Tako rzecze Jazon !
PS.
Tak przynajmniej napisał :)
10897
#Anonim10897 nieaktywny
17 grudnia 2013r. o 16:50
~Iza napisał(a):
Virgo, a kto powiedział, że z kasy państwowej?, socjalizm chyba minął?:P , a może by tak poprawić i uprościć prawo? rozmontować jakiś korupcyjny układzik?, nie przeszkadzać? Jak myślisz?

Miłego :)

Witaj Izo , :* W jaki sposób Ty i ja ,poprzez "gadanie" na tym forum , rozmontujemy jakiś układzik ?? w jaki sposób wpłyniemy Ty i ja , na poprawę i klarowność przepisów prawa podatkowego ?? ;) Z pewnością naszych polemik nie czyta Witold Modzelewski , Zyta Gilowska ,Leszek Balcerowicz i inni...A to niektórzy z nich mają wpływ na opracowywanie ustaw podatkowych... :] Dlatego nie wysilajmy się , nie "przebijajmy" jedna drugiej .Wystarczy ,że już ktoś z forumowiczów opracował jakiś materiał , nie pamiętam tytułu , coś tam o przeżyciu ;) .Pozdrawiam :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza