Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~217 niezalogowany
16 grudnia 2013r. o 10:49
No cóż Panienko ...czyżbyś rewolucję zapowiadał ...? :)
a tak z" czystej ciekawości ..."kogo miałeś na myśli pisząc o matronach :] Jakoś tak nie ciekawie mi się skojarzyło :P :P :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 grudnia 2013r. o 11:06
Zastraszone staruszki włóczące się po kościołach na myśli miałem Kolego 217 :) Żer dla kapłanów ... a co Ci się skojarzyło , bo nie łapię ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~217 niezalogowany
16 grudnia 2013r. o 11:18
Pewne koleżanki z forum i aż się wystraszyłem bo kiedyś tam pisałem byś je słuchał... :D Ot po prostu ...starość mnie dopada ...
:P Mam nadzieję ,że nie wezmą tego mojego wpisu za bezczelny ...
Pozdrawiam serdecznie .
10897
#Anonim10897 nieaktywny
16 grudnia 2013r. o 11:21
Ale bufon..."Pewne koleżanki"... :> Tylko Ty możesz używać określenia w stosunku do "koleżanek" - matrony :>
4335
16 grudnia 2013r. o 11:28
Nie łam się , mnie też starość dopada... taka kolej życia :)
Trzym się. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~217 niezalogowany
16 grudnia 2013r. o 11:42
virgo napisał(a): Ale bufon..."Pewne koleżanki"... :> Tylko Ty możesz używać określenia w stosunku do "koleżanek" - matrony :> [/c

Chciałem tylko sprawdzić czy jeszcze zyjemy... :D Jak zwykle w pas się kłaniam no i przecież wiesz ,żem bufon i w dodatku nie wykształcony to i czasami nie odpowiednie określenie się wyrwie ale i tak Cię podziwiam :* Przepraszam,pozdrawiam i całuję ...(no przecież wiesz ,że Cię lubię :) )
4335
16 grudnia 2013r. o 11:45
Czyżby się Promień rodził :D ... radzę rozważyć Droga Niewiasto :* :)

10897
#Anonim10897 nieaktywny
16 grudnia 2013r. o 11:49
Pannazdzieckiem napisał(a): Czyżby się Promień rodził :D ... radzę rozważyć Droga Niewiasto :* :)

Oj , Panienko...gdybym Cię nie lubiła , usłyszałbyś zupełnie inną odpowiedź. ;)
Widzisz ,nie gustuję w "starych chłopach" , jak sami się tu niektórzy nazywają. :P Tylko w młodych drzemie szatan :P I to on iskrzy....wtedy i błyśnie "Promień"... ;) :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza