Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 grudnia 2012r. o 9:12
~e napisał(a): ... Rzeczywiście absurd :D :D

Słuszna uwaga :) Jakiś czas temu zastanawiałem się nad tym , lecz później uznałem , że nie wszyscy czarni są źli :) Wybacz proszę , ja się dopiero uczę :)

Młody Padawanie , ten link nie działa !
Niedzwiedź , przeczytałeś ? :)
Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TERMINATOR niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 15:21
Do wyborców wszystkich partii będących w parlamencie walczących ze sobą zawzięcie i myślących że one różnią się od siebie, przesyłam link wysłuchajcie tego tekstu uważnie do końca i zastanówcie się nad jego wymową bo dotyczy was wszystkich
4335
20 grudnia 2012r. o 15:33
~TERMINATOR napisał(a): Do wyborców wszystkich partii będących w parlamencie walczących ze sobą zawzięcie i myślących że one różnią się od siebie, przesyłam link

Terminatorze :) dziękuję za wsparcie :)
Bardzo zależy mi na tym , aby ludzie zaczeli myśleć. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~igrek niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 16:24
~TERMINATOR napisał(a): Do wyborców wszystkich partii będących w parlamencie walczących ze sobą zawzięcie i myślących że one różnią się od siebie, przesyłam link wysłuchajcie tego tekstu uważnie do końca i zastanówcie się nad jego wymową bo dotyczy was wszystkich

nie dotrwałem do końca, ale gdzieś do połowy... cóż, może powiem tak, jeśli jesteś bardzo młodym człowiekiem i wziąłeś sobie do serca tą propagandę, lub przynajmniej z przekazem po części zgadzasz, to jeszcze nic straconego, błądzić rzecz ludzka... mieć rozterki prawem młodości... lecz jeśli jesteś dojrzałym człowiekiem i zgadzasz się z filmem, to ratunku dla ciebie raczej nie widzę
4335
20 grudnia 2012r. o 16:36
~igrek napisał(a): ... lecz jeśli jesteś dojrzałym człowiekiem i zgadzasz się z filmem, to ratunku dla ciebie raczej nie widzę

:D Igrek . Główna idea tego filmu opiera się na tym , co czuję. Państwo nie zabezpieczy Cię na starość. Państwo na Tobie żeruje. Znajdź dla siebie ratunek w ...państwie ... dla przykładu polskim :D

Jezus mawiał :

Strzeżcie się uczonych w Piśmie. Z upodobaniem chodzą oni w powłóczystych szatach, lubią pozdrowienia na rynku, pierwsze krzesła w synagogach i zaszczytne miejsca na ucztach. Objadają domy wdów i dla pozoru odprawiają długie modlitwy…….

:) Myślenie trochę boli , ale jakże jest owocne :)

~ niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 16:57
wysmiewać i krytykowac wszystko dookoła żadna sztuka, chodzi o to co w zamian, waszą alternatywą jest najczęsciej rozpierd***ć wszystko dookoła... a chyba nie o to chodzi
~TERMINATOR niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 17:04
obejżałeś połowę filmu i wyrażasz opinię hmm na myśl mi przychodzi taka anegdota na spotkaniu z jednym znanym malarzem ,malarz zapytał zwiedzającego, podobał panu się mój obraz ,tak ale widziałem jego tylko połowę ,jak to połowę zapytał malarz ,bo oglądałem tylko ramę ,na malarstwie się nie znam odpowiedział zwiedzający .Mam głęboką najdzieję że do myślenia nie wykorzystujesz połowy narządu ,film wymaga obejżenia w całości i głębokiej refleksji a co do roli państwa i rządów w dzisiejszej rzeczywistości postaram sie napisać w niedalekiej przyszłosci wiekszy tekst na ten temat
~panda niezalogowany
20 grudnia 2012r. o 19:31
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/klub-pis-zlozyl-w-sejmie-projekt-ustawy-ws-gmo,1,5376509,wiadomosc.html

GMO! projekt ustawy!

"według projektu Polska stałaby się strefą wolną od upraw roślin modyfikowanych genetycznie."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza