Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

9714
#BPM nieaktywny
12 lutego 2014r. o 19:13
Skorn, absolutnie masz racje. Sadze, ze podstawowy problem Polski ma nie podloze polityczne czy ekonomiczne, ale kulturowe. Siega samych podstaw kultury: etyki, teorii poznania, metafizyki.
To, co dla jednych jest (stwierdzonym przez Sad Najwyzszy) zwyklym klamstwe, dla innych jest po prostu "umilowaniem wolnosci", to, co jedni uwazaja za (poswiadczona przez komisje sejmowa) rzetelna praca sluzb panstwowych, inni okreslaja jako antypanstwowy spisek i "brudna prowokacje" owych sluzb. To, co dla niektorych jest - tez potwierdzonym sadownie - "poswiadczeniem nieprawdy", dla innych jest niewinnym roztargnieniem, a kompromitujaca zazylosc z agentem ob cego mocarstwa - niwinna przyjaznia. Nie ma zbrodni i kary. Nie istnieje odpowiedzialnosc. Pomimo dyskredytujacych slow i zachowan mozna sprawowac najwyzsze urzedy w w panstwie, mozna bywac w salonach, cieszyc sie rozglosem i uznaniem. "Spielt mach frei" - napisala jedna z analityczek sytuacji w Polsce Susan Shell.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 lutego 2014r. o 20:28
skorn napisał(a): Grunt, że komuchy od okrągłego stołu wstały zadowolone, jak mówi emem.

Nie tylko komuchy!
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/14-5-tys-zl-miesiecznie-dla-abp-glodzia/qc128
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
12 lutego 2014r. o 20:48
@Skorn
Czytałem o sposobach, metodach manipulacji ludźmi.
Pokazałeś zdjęcia dwóch budynków spełniających tę samą funkcję w różnych krajach, i co?
I sąpiąc przez neta coś zmienimy? W Polsce na dzień dzisiejszy rządzi kolesiostwo i rządzić będzie, póki ma w łapach wiodącą tv.
Marszałek Przybył z po, szef, majestat z po. Dalej uderzajcie na po, to się ze...cie jak tu pył i popiół zostanie
(...)

Zmoderowano 12.02.2014 godz.20:52 - powód: pomówienia (moderator)

Zastosowana autokorekta

116
#moderator nieaktywny
12 lutego 2014r. o 20:56
Zapamiętaj sobie raz na zawsze człowieczku , że twoje posty lecą , bo:

- piszesz wulgarnie ,
- obrażasz innych,
- spamujesz

czyli łamiesz nagminnie regulamin forum.
11842
12 lutego 2014r. o 21:00
Co nazywasz wulgaryzmem(odnośnie mojego powyższego postu?)

Dopisane 12.02.2014r. o godz. 21:00:

No i kogo obraziłem?
I to jeszcze nagminnie? Na koncie mam około 20 postów i to w jednym temacie, a ty mówisz, że kogoś nagminnie obrażam i jestem wulgarny?>
116
#moderator nieaktywny
12 lutego 2014r. o 21:05
Istoto mało rozumna , czy ja jako powód moderacji tamtego posta , podałem wulgaryzmy ?
Przypatrz się dokładnie.
Dla wyjaśnienia , to co napisałem wyżej , jakie są powody moderacji twoich postów , dotyczy większości tych , co są moderowane , czy też usuwane.
Z tego też powodu zostało zablokowane twoje poprzednie konto.
To tyle w tej sprawie. Jeżeli masz problemy ze zrozumieniem tego , to poproś kogoś o wytłumaczenie.
11842
12 lutego 2014r. o 21:32
W ,,pisaniu wulgarnie" muszą być zawarte ,,wulgaryzmy"
Jakie poprzednie konto?

Dopisane 12.02.2014r. o godz. 21:32:

Konto ja mam w banku i to jedno.
PS. proszę mnie nie obrażać, bo generalnie nie wiem o co chodzi.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 lutego 2014r. o 22:06
GosiaG napisał(a): ... Żebyś się nie ździwił jak się okaże że ''muzułmańscy terroryści'' sukcesywnie wygrywają wojnę(gospodarczą) z Ameryką ;)

P.S. :*

Ależ Droga Jaszczureczko :* bardzo bym sobie życzył tego ... nie sobie tylko , ale Wszystkim pozostałym istnieniom na tej nieszczęśliwej Planecie. Jeśli Muzułmanom uda się pogonić Żydów z hamerykańskiego Knesetu , dla nie poznaki zwanym Kongresem , to jest szansa dla ludzkości. Nie wiem , czy pamiętasz , ale szariat uważa lichwę za niemoralną i takowej zakazuje :) Prezydent Dwujajeczny , laureat pokojowej nagrody Nobla , cirka pół roku temu , w Syrii demokrację na bagnetach wprowadzać chciał. Zemsty szukał, za śmierć 1400 syryjskich cywili , zamordowanych Sarinem , przez agentów Mossadu ... jak donosi Mariusz Max Kolonko ( aż dziw bierze , że Mu jeszcze seryjny samobójca w łeb nie strzelił :D ) Otóż Prezydent ... laureat , boski , wychwalany ... kult jednostki , marionetką jest w rękach ... a jak znajdę tę chazarską dzicz , to łby upier ...lę i nie będzie zmiłuj.

Ale wracając do tematu : wojnę gospodarczą z Ameryką wygrały Chiny. Czas przeszły , dokonany. Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza