Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11842
#Zdemotywowany nieaktywny
13 lutego 2014r. o 9:14
(...)
Dopisane 13.02.2014r. o godz. 09:14:

Tak właśnie widzę wyborców po w przyszłych wyborach.
Chill bro

Zmoderowano 13.02.2014 godz.10:23 - powód: fotka zawierająca wulgaryzm (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
13 lutego 2014r. o 10:51
Pannazdzieckiem napisał(a): Jeśli Muzułmanom uda się pogonić Żydów

Ale ja nie napisałam muzułmanie tylko ''muzułmanie'' -skąd masz pewność ,że ''amerykańscy żydzi'' też nie są ''muzułmańskimi terrorystami'' ? ;)

Iza, dzięki za odpowiedź ,pozdrawiam :)

Zdemotywowany napisał(a): Tak właśnie widzę wyborców po w przy
szłych wyborach.

Że też ja wcześniej nie zwrociłam uwagi na ''wielomówność '' PO :D

Lilith ^^
9176
kc
13 lutego 2014r. o 11:21
Zdemotywowany napisał(a): Tak właśnie widzę wyborców po w przyszłych wyborach.
Chill bro

Jak sens jest wklejać filmik z kilkoma pijanymi ludźmi, którzy pieprzą od rzeczy. Gdyby zapytać ich o coś na Twój temat, pewnie też by mieli dużo do powiedzenia. Znam sporo osób, które deklarują, że zagłosują na PO i wierz mi w niczym nie przypominają tych panów. Najczęściej są to ludzie mieszkający w dużych miastach, pracujący w firmach, które dają im szansę rozwoju i posiadający taką pensję, która pozwala im na to by realizować swoje zainteresowania w wolnym czasie.
~mir.ko niezalogowany
13 lutego 2014r. o 11:40
24 % poparcia chyba to tłumaczy
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
13 lutego 2014r. o 12:24
kc napisał(a): że zagłosują na PO i wierz mi w niczym nie przypominają tych panów.

Ale ja ich tak sobie wyobrażam, ty nie musisz.
Mogę, czy nie mogę, bo w sumie to w tym kraju już nie wiem, co mogę, a czego nie mogę. :|

Dopisane 13.02.2014r. o godz. 12:24:

~mir.ko napisał(a): 24 % poparcia chyba to tłumaczy

24% wśród kogo? Mnie o zdanie nikt nie pytał.
~mir.ko niezalogowany
13 lutego 2014r. o 12:51
i nie musi pytać. sondaż wykonany na 1006 losowych dorosłych osobach posiadających tel stacjonarny/komórkowy
211
skorn
13 lutego 2014r. o 16:01
PiS ma jeszcze większe poparcie, co to tłumaczy? Kiedyś SLD miało takie a nawet dużo większe. Co z tego wynika?

<i>
~mir.ko niezalogowany
13 lutego 2014r. o 16:48
to o czym pisze kc, jak dużo wykształconych osób, dobrze sytuowanych popiera pis/po/sld. analogicznie popiera te patrie w końcu co 3ci/4ty/10ty z głosujących
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza