Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
13 lutego 2014r. o 17:32
Sondaże? to jest kolejny :)

"Partia Poparcie
Prawo i Sprawiedliwość 26 proc.
Platforma Obywatelska 25 proc.
Sojusz Lewicy Demokratycznej 8 proc.
Polskie Stronnictwo Ludowe 4 proc.
Nowa Prawica JKM 4 proc.
Twój Ruch 3. proc. /hehe
Solidarna Polska 2 proc.
Polska Razem 2 proc.
Prawica Rzeczypospolitej 1 proc. "

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/cbos-pis-26-proc-po-25-proc-w-sejmie-jeszcze-sld/y3f10
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
13 lutego 2014r. o 17:35
Zdemotywowany napisał(a):
kc napisał(a): że zagłosują na PO i wierz mi w niczym nie przypominają tych panów.

Ale ja ich tak sobie wyobrażam, ty nie musisz.
Mogę, czy nie mogę, bo w sumie to w tym kraju już nie wiem, co mogę, a czego nie mogę. :|

Możesz sobie wyobrażać co Ci się tylko podoba. Załóż sobie temat " Fantazje Zdemotywowanego " i tam umieszczaj filmiki z pijanymi ludźmi, którzy wypowiadają się na różne tematy, może sam zagadnij kogoś ledwo trzymającego się na nogach, co myśli o Zdemotywowanym , nagraj to i daj link, pewnie byśmy się coś ciekawego na Twój temat dowiedzieli.

Można sobie wyobrażać, że wyborcami PO są ludzie, którzy nie mają kontaktu z rzeczywistością, ale prawda jest inna, to w dużej części ludzie, którym żyje się dobrze i nie interesuje ich zbytnio kto rządzi, oby tylko dawał gwarancję spokoju, że ich sytuacja nie ulegnie zmianie.
~Iza niezalogowany
13 lutego 2014r. o 18:26
"W ubiegłym roku, na mocy urzędniczych decyzji, z rodzicami rozłączono ponad 1,8 tys. dzieci. Aż co piąte odebrano matce i ojcu wyłącznie z powodów socjalnych – biedy w domu. (...)Przedstawicielka Fundacji Rzecznik Praw Rodziców alarmuje, że znowelizowana 4 lata temu ustawa o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie, pozwoliła na odbieranie dzieci z domu przez urzędników, zanim zadecyduje o tym sąd."
http://wpolityce.pl/wydarzenia/74164-co-piata-decyzja-o-odebraniu-dziecka-motywowana-jest-bieda-rodzicow-kto-dal-panstwu-takie-prawo
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 lutego 2014r. o 22:21
~Iza napisał(a): (...)Przedstawicielka Fundacji Rzecznik Praw Rodziców alarmuje, że znowelizowana 4 lata temu ustawa o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie, pozwoliła na odbieranie dzieci z domu przez urzędników, zanim zadecyduje o tym sąd."

A czyż nie mówiłem , że depopulacja ?
O Bracia Wilcy brońcie się , nim Wszyscy wyginiecie. Ty również Siostrzyczko :) Wszystkim zalecam ; następnym razem, jak łazić po sądach będziecie , ze dwa granaty zabierzcie ... sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Dobranoc :)

Dopisane 13.02.2014r. o godz. 22:21:

kc napisał(a):
...
Można sobie wyobrażać, że wyborcami PO są ludzie, którzy nie mają kontaktu z rzeczywistością,...

Oczywiście. W życiu bym nie podejrzewał , że feministka może mieć rację :D Ale żeby po równo było: PiS to również ta sama banda s....ów, nie mówiąc o innych cimoszewiczach. Polityk = kłamca. Towar = pieniądz. Moralność sięgnęła dna. Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
14 lutego 2014r. o 6:52
kolejny sondaż! kolejny raz tfuj ruch poza Sejmem :)

"Rzeczpospolita": PiS 31 proc., PO 23 proc.; w Sejmie jeszcze SLD i PSL

Gdyby wy­bo­ry par­la­men­tar­ne od­by­ły się w mi­nio­ny week­end, wy­gra­ło­by PiS, które cie­szy się po­par­ciem 31 proc. Po­la­ków. Z tyłu po­zo­sta­je PO z 23-pro­cen­to­wym po­par­ciem. W Sej­mie zna­la­zł­by się też SLD, na który gło­so­wa­ło­by 13 pro­cent ba­da­nych oraz PSL (5 proc. po­par­cia) - wy­ni­ka z son­da­żu IBRiS Homo Ho­mi­ni, opu­bli­ko­wa­ne­go dziś w "Rzecz­po­spo­li­tej".
~Iza niezalogowany
15 lutego 2014r. o 7:20
" Skoro Justyna Kowalczyk zdobyła złoto ze złamaną nogą, to pan ze złamaną nogą może pracować - takie wyjaśnienia usłyszał pacjent z Nowego Sącza, gdy został wezwany do lekarza-orzecznika ZUSu. Zakład skrócił chorobowe mężczyźnie. (...) "
http://wpolityce.pl/wydarzenia/74276-zus-skoro-kowalczyk-zdobyla-zloto-ze-zlamana-noga-to-pan-ze-zlamana-noga-moze-pracowac
Merytoryczne orzeczenie lekarskie :D

Pozdr. :)
5183
magnum44
15 lutego 2014r. o 8:07
Tak ~Izo :D

"Rzeczniczka sądeckiego Zakładu Anna Mieczkowska przyznaje, że lekarzowi orzecznikowi mogła się udzielić atmosfera oczekiwania na medal Justyny Kowalczyk."

Jeśli lekarz orzecznik był niezdolny do pracy, powinien zostać w domu i oglądać dalej olimpiadę.
Też niezły tekst od takowego "lekarza" usłyszałam, gdy wezwana zostałam 6 grudnia, któregoś tam roku: "nie będzie prezentu na Mikołaja"!
Po odwołaniu okazało się jednak, że prezent się należał :D Jak przykro! :D

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
15 lutego 2014r. o 10:03
Proponuję w takim razie z zusu równowartość otrzymanej gratyfikacji za złoty medal, za jeden dzień pracy poszkodowanego.

Dopisane 15.02.2014r. o godz. 09:58:

,,Aktualnie najwyższy budynek na świecie, Burj Dubai, ma 828 metrów. Inwestor - Emaar Properties - wydał na budowę wieży 1,5 mld dolarów."

Czyli koszt wynosi mniej niż 150km ,,ekspresówki" w Polsce.

Dopisane 15.02.2014r. o godz. 10:01:

Oczywiście w Polsce wszystko za pieniądze koczowników, które tak naprawdę nie istnieją.

Dopisane 15.02.2014r. o godz. 10:03:

&feature=player_embedded
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza