Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11842
#Zdemotywowany nieaktywny
12 lutego 2014r. o 22:23
O jejku. Piotrze, co Ty gadasz.
Szansą jest zalanie europy islamem? Natychmiast podkreślam, że hameryka mnie nie interesuje, a z Twoim życzeniem dotyczącym zalania usa przez muslimów wiąże się zmiażdżenie chrześcijaństwa w Europie(ostatniego bastionu normalności na tym padole nieszczęsnym).
Odnośnie kolejnego Twojego zdania dotyczącego szariatu. Nie wiem czy wiesz, ale imamy(muslimskie ,,kapłany") nadal wierzą w płaską Ziemię, a za przyczynę trzęsień Ziemi uważają kobiety podczas miesiączki.
Zresztą najwyraźniej ja głupi jeszcze łudzę się, że można coś zmienić, ale tak jak Ty wiesz, ja wiem, gówno, nic nie zmienimy.
Bydło będzie kręcić bicz nad panem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bankier niezalogowany
12 lutego 2014r. o 22:28
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Nie wiem , czy pamiętasz , ale szariat uważa lichwę za niemoralną i takowej zakazuje :)

Generalnie masz nieźle porąbane poglądy ale co do lichwy to podobnie postąpiłkiedyś kościół katolicki ogłąszając że pożycznie pieniędzy na procent jest grzechem. Z tego powodu nie mogli się tym zajmować katolicy a ponieważ życie nie toleruje próżni pożyczaniem pieniędzy od zamierzchłych czasów zaczeli zajmować się niemal wyłącznie Żydzi. Katolikom to zresztą bardzo odpowiadało. W ten sposób katolicy zbudowali potęgę bankierów żydowskich. :P
11842
12 lutego 2014r. o 22:32
A wiesz co mnie na dzień dzisiejszy obchodzą katolicy? Co mnie kościół obchodzi? Nic !! Jedna czarna mafia podobna do rządowej.
,,Bożych kapłanów" od posłów różni jeszcze, podkreślam jeszcze to, że walczą o jakiekolwiek wartości moralne.
~Iza niezalogowany
12 lutego 2014r. o 23:10
"(...) W wyniku "legalnego" przerwania ciąży z powodu wykrytego u płodu zespołu Downa pacjentka Oddziału Ginekologiczno – Położniczego urodziła ok. 700 gramowe, żywe dziecko. Według naszych informacji poród dziecka był indukowany, czyli sztucznie wywołany w 23/24 tygodniu ciąży. Wezwani przez pielęgniarki neonatolodzy rozpoczęli akcję reanimacyjną i natychmiast je zaintubowali.

Dyrekcja szpitala odmawia jakichkolwiek informacji zasłaniając się tajemnicą lekarską. Prof. Witkiewicz potwierdził jedynie, że dziecko żyje i w stanie ciężkim przebywa w szpitalu.(...)
Do którego momentu usuwa się płód, a od którego ratuje się dziecko? Jak twierdzą nasi rozmówcy życie dziecka uratowało 200 gram. Bo o tyle jego waga przekroczyła granicę, po której neonatolodzy podejmują akcję reanimacyjną. (...)"
http://wpolityce.pl/artykuly/74066-to-wydarzylo-sie-naprawde-we-wroclawskim-szpitalu-przeznaczone-do-aborcji-dziecko-z-zespolem-downa-urodzilo-sie-zywe-wowczas-lekarze-zaczeli-je-ratowac
~ niezalogowany
12 lutego 2014r. o 23:44
Zdemotywowany napisał(a): A wiesz co mnie na dzień dzisiejszy obchodzą katolicy? Co mnie kościół obchodzi? Nic !! Jedna czarna mafia podobna do rządowej.
,,Bożych kapłanów" od posłów różni jeszcze, podkreślam jeszcze to, że walczą o jakiekolwiek wartości moralne.

No to teraz pojechałeś. Oni walczą? Dodaj jeszcze że chcą naszego dobra. Tylko że my tego dobra mamy już coraz mniej a oni dalej go chcą coraz więcej. :D
11842
12 lutego 2014r. o 23:50
Czyli lepiej stanąć po stronie złej wędzonej kiełbasy, za to dobrej kiełbasy w dupę, niż po stronie modelu rodziny, ojciec,matka, dziecko.
Jak kto woli, wolna wola.
211
skorn
13 lutego 2014r. o 0:37
~ napisał(a):
skorn napisał(a): Grunt, że komuchy od okrągłego stołu wstały zadowolone, jak mówi emem.

Nie tylko komuchy!
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/14-5-tys-zl-miesiecznie-dla-abp-glodzia/qc128

Czemu zestawiasz mordercę z biskupem? Masz nierówno pod sufitem, ponuraku.

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 lutego 2014r. o 7:53
Zdemotywowany napisał(a): O jejku. Piotrze, co Ty gadasz.
...

Jeśli przyjmiesz założenie , a widzę , że do prawdy dochodzisz , że wszystko na tej nieszczęśliwej Planecie kłamstwem jest , zacząwszy od religii, przez politykę , na finansach skończywszy , to Cię wyzwoli z iluzji szczęścia. Kiedy pozbędziesz się iluzji , dopiero będziesz szczęśliwy. I Tobie i Innym szczęścia właśnie życzę ... nawet Skornikowi :D

Dopisane 13.02.2014r. o godz. 07:46:

~bankier napisał(a): ...
Generalnie masz nieźle porąbane poglądy...

Tak , wiem, ale nie przeszkadza mi to. Oczywiście masz rację :) Padre Torkuemada wymyślił bucik na semitów , do piątego pokolenia wstecz trzeba było udowodnić swoją aryjskość. Współcześnie jednak problem polega na tym , że nie tylko żydowska banksterka , ale również akcjonariusze anglosascy , nie mówiąc o słowiańskich. No kto na wolnym rynku zabroni pieniędzy zarabiać ? :)

Dopisane 13.02.2014r. o godz. 07:53:

Chciwość jest jedynym powodem do istnienia kapitalizmu. :) Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza