Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11842
#Zdemotywowany nieaktywny
12 marca 2014r. o 15:26
Dlatego jak już mówiłem wcześniej i zawsze- demokracja jest jednym z najgorszych ustrojów, jeśli nie najgorszym.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
12 marca 2014r. o 15:27
~ napisał(a): A ile poparcia społecznego ma trzech pajaców?

W lutym, podobnie jak w styczniu, odsetek zwolenników rządu wyniósł 26 procent; do przeciwników obecnego gabinetu zaliczyło się 42 proc. (spadek o 1 punkt proc.); obojętność zadeklarowało 28 proc. badanych - wynika z najnowszego sondażu CBOS.
~mir.ko niezalogowany
12 marca 2014r. o 15:28
najgorsze jest to że jeszcze nie wymyślono lepszego ustroju
10114
#alter nieaktywny
12 marca 2014r. o 18:04
Zdemotywowany napisał(a): Dlatego jak już mówiłem wcześniej i zawsze- demokracja jest jednym z najgorszych ustrojów, jeśli nie najgorszym.

Jeżeli piszesz, że coś jest najgorsze, to oczywiście możesz podać przykłady ustrojów lepszych-sprawiedliwszych od demokracji :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Iza niezalogowany
12 marca 2014r. o 18:10
Nie tylko Samoobrona, ale i :
"Janusz Korwin-Mikke, którego Kongres Nowej Prawicy, według sondaży, ma szansę przekroczyć próg wyborczy i umieścić swoich kandydatów w Parlamencie Europejskim, zaostrza ton kampanii. W rozmowie z Superstacją bronił Putina, atakował „bandę rządzącą Ukrainą” i zarzucał polskim politykom, że szkolili terrorystów z Majdanu. ( ... ) "
http://wpolityce.pl/wydarzenia/76306-korwin-mikke-show-zapowiada-ze-ujawni-ktory-polski-polityk-szkolil-ukrainskich-terrorystow-broni-tez-putina-i-janukowycza-wideo
Pozdr. :)

PS :D, Skype jest pewnym utrudnieniem, ... ;)
~mir.ko niezalogowany
12 marca 2014r. o 20:19
korwin zapowiada ze cos powie hehe, młody juz nie jest, niech sie dziadzio spieszy bo nie doczekamy tych sensacji

dziś były ciekawe wiadomosci tvp dotyczące głównie naszej armii

http://wiadomosci.tvp.pl/
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 marca 2014r. o 21:56
Zdemotywowany napisał(a): ... Wytłumaczysz mi to Piotrze, Izo, Mir.ko, a może Skornie.

Nie potrafię Zmotywowany Kolego , za głupi jestem , aby to wszystko umysłem pojąć, ale mam nadzieję , że Ty również będziesz chciał lepszego Świata dla następnych pokoleń :) To przemijanie , jak mawiał JPII. Widzisz ... teorie spiskowe , to nie wszystko , ważne jest to , abyś czuł dotyk dłoni Promienia , który Cię kocha. Bo tylko przez Promień poczujesz Boga. Cała reszta , to polityka bez znaczenia. :)

Sugerowałbym Droga Niewiasto :) uśmiech wysłać Koledze 217 :)

Reasumując Drogi Zmotywowany Kolego :) Nie potrafię rozwiązać Twoich problemów , ale piwko ... chętnie , ja stawiam :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
13 marca 2014r. o 5:15
"Z powodu konfliktu na Ukrainie temat obrony terytorialnej stał się znów niezwykle aktualny. Eksperci zwracają uwagę, że Polska jest jednym z niewielu krajów bez takiej obrony.
Na zlecenie Sztabu Generalnego przygotowywana jest zmiana formuły działania Narodowych Sił Rezerwowych, pozwalającej na formowanie zwartych oddziałów uzupełniających regularne wojsko.
Nad uatrakcyjnieniem służby w NSR kontynuować prace będzie też dziś Sejm. (...) "
http://www.rp.pl/artykul/68342,1093585-Bedzie-zaciag-do-armii-terytorialnej-.html
Pozdr. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza