Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~217 niezalogowany
12 marca 2014r. o 14:32
Ponieważ wiem ,że ktoś tu jest "sympatyczką " ...byłą członkinią ?...Samoobrony to proszę o komentarz ;) ;)
http://wyborcza.pl/1,75478,15578187,Samoobrona___polskie_wsparcie_Putina.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
12 marca 2014r. o 14:44
Za cytowanie wyborczej dostaje się w pysk. Nie wiedziałeś?
Obudź się Polsko, obudź się bracie, siostro Polaku. Los jaki nam gotuje cesarz wraz ze swoim przydupasem sikorskim jest losem ciężkim.
Za bardzo nie rozumiem jaki cel miała wcześniejsza polityka tuska, a jeszcze wcześniej millera(przywiązanie do gazociągu rosyjskiego) by teraz w imieniu ponad 30 mln Polaków stawać w pierwszym szeregu przeciwko rosji. Wytłumaczysz mi to Piotrze, Izo, Mir.ko, a może Skornie.
I w tym momencie ukazuje się twarz demokracji. 3 pajaców będzie decydować o przyszłych losach Polaków, o naszych losach.
Jak ja was kobieta lekkich obyczajow nienawidzę, na każdym kroku kłody podkładacie. Zgnijecie.

Zastosowana autokorekta

~mir.ko niezalogowany
12 marca 2014r. o 14:57
jestem za wolną ukrainą. nie mam nic zbytnio do rosji. to rosja ma problem
~mir.ko niezalogowany
12 marca 2014r. o 15:16
mówisz że o losach kraju decyduje 3 pajaców. warto zerkać na sondaże.

'Dotychczasowe działania polskiego rządu w sprawie Ukrainy pozytywnie ocenia 54 proc. ankietowanych, źle - 35 proc.
59 proc. ankietowanych jest zdania, że polityka zagraniczna Rosji stanowi realne zagrożenie dla bezpieczeństwa Polski. Przeciwnego zdania jest 36 proc. pytanych'

Millward Brown 3 marca

'62 proc. Polaków uważa, że sytuacja w kraju w kraju zmierza w złym kierunku'

http://sondaz.wp.pl/kat,27417,wid,16429169,wiadomosc.html

warto zaznaczyć że 54 % polaków jest przeciw udziałowi naszej armi na terytorium ukrainy, 39 % jest za.

MillwardBrown 6 marca
CBOS 24.02
~ niezalogowany
12 marca 2014r. o 15:21
A ile poparcia społecznego ma trzech pajaców?
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
12 marca 2014r. o 15:21
Tylko 54%
Ostatni gasi światło. Ja się poddałem. Koniec.
~mir.ko niezalogowany
12 marca 2014r. o 15:22
w demokracji większość ma racje, nie ważne czy słusznie
~ niezalogowany
12 marca 2014r. o 15:25
~mir.ko napisał(a): w demokracji większość ma racje, nie ważne czy słusznie

No więc po co pokazujesz sondaże jak rację niespecjalnie mieć muszą?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza