Pannazdzieckiem napisał(a): ...
A wracając do ścierwomediów, czyją są własnością ? No kim są akcjonariusze "polskich" mediów ? Jeśli środki przekazu mają właściciela , to i przekazywana informacja jest czyjąś własnością. Przecież to logiczne :)
Ale Szydłowski , Droga Arystokratko twierdzi , że Aryjczycy i My Słowianie wywodzimy się z tego samego pnia. Może czas byłoby skończyć z tą dominacją Kobiet ? :D :D :D...
:D :D :D
Myślisz o tych polskojęzycznych ? , czasami coś im się wysmyknie , ale i tak większość "informacji" trzeba przez wialnię przepuszczać.
Kolego, nie wróżę Ci szczególnych sukcesów w przekonaniu (nawróceniu) mnie do panslawizmu :D . Chociaż gdzieś mi się o uszy obiło, że przed Słowianami jest świetlana przyszłość, ale to chyba w kategoriach pobożnych życzeń.
Dominy Ci się nie podobają? :D , ale poważnie-wojujący feminizm , jak dla mnie, to jedna z najgorszych opcji dla kobiet. Mentalne babo-chłopy, toż to zgroza.
Ale...
http://wpolityce.pl/artykuly/76240-wielki-sukces-chrzescijanskiej-europy-parlament-europejski-odrzucil-skrajnie-lewacki-projekt-rezolucji-w-ktorym-postulowano-min-zrownanie-w-prawach-homozwiazki-z-malzenstwami
PS Poraża, że obrona normalności , to wielki sukces.
Pozdrawiam :)