Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
21 marca 2014r. o 13:37
Pannazdzieckiem napisał(a): Młodzież o tym myśli i żaden cwaniak z przepaską biało-czerwoną nie wciśnie Im kitu.

Cwaniak? hehe... spuszczasz z tonu :) Pan spisek myśli kategoriami "wciskania kitu"?! Ty wiesz, o czym myśli młodzież? śmiechu warte :) Jak mi się zdaje chcesz stać się nowym "mesjaszem"? a jesteś pan spisek, którego logika wygląda, jak osiedlowy śmietnik. Żyjesz w śmietniku, grzebiesz w śmietnikach, Twój mózg to śmietnik, i nie ma się co dziwić, że takie bzdury wypisujesz, skoro żywisz się spiskowymi śmieciami. Nie dzielisz się swomi poglądami, ani też nawet najprostszymi swoimi analizami. Wrzucasz mega pierduty bez treści, pełnych spiskowych teorii. Żal mi cie bo stajesz się "dziwakiem" oderwanym, jak putin od rzeczywistości :) Żeby był pełna jasność, będę się wypowiadał na bolec.info, w sposób jaki uznam za stosowny, oraz jako kto uznam za stosowne, tobie słabeuszu nic do tego :) teraz możesz wpaść w furię :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
21 marca 2014r. o 13:44
~BRUTUS/ napisał(a): Zapraszam wszystkich normalnych politycznie do zajrzenia na blog kefira są nowe ciekawe tematy na POlske.http://kefir2010.wordpress.com/

i gdzie ty mnie wysylasz, do ktorej klasy gimnazjum chodzi ten jarus? doczytalem tylko do tego miejsca i teraz zastanawiam sie nad tym czy jestem nienormalny ja czy ci "normalni" ktorzy czytaja te farmazony:

"“Aby zaakceptować prawdę, musisz użyć swojej wolnej woli i wolności myślenia."

prawdy sie nie akceptuje, ja mozna poznac, przyjac, sa dwie prawdy, to, ze sie rodzimy i to, ze umieramy, wszystko pomiedzy jest relatywne. tyle ile ludzi tyle prawd, "użyć swojej wolnej woli" swiadczy o mlodym wieku autora i ma znaczenie w czasie edukacji mlodych ludzi, opoznieni w rozwoju wierza w nia do polowy swojego oszukiwanego zycia, pozniej wypiera ja przeznaczenie. wolnosc myslenia - wiekszej glupoty nie slyszalem od 2010 roku, kto moze tobie zabronic myslec? jestes w stanie w kazdej chwili wylaczyc myslenie?
ech... nie chce mi sie bzdetow poprawiac, gdybym wzial sie jeszcze za drugie zdanie to bym nasmarowal tutaj z 2 strony A4

najgorsze jest to, ze wszyscy normalni to czytaja i nic nie widza i chyba tylko dlatego sa normalni

~ niezalogowany
21 marca 2014r. o 13:54
Słabeuszu, nie pijam piwa z takimi, jak ty :) wyzywaj dalej
11842
#Zdemotywowany nieaktywny
21 marca 2014r. o 14:03
Pannazdzieckiem napisał(a):
Obudźcie się!!!

Kiedyś też podobne osoby śpiewały o życiu na ulicy jednocześnie zarabiając setki tysięcy złotych
Pannazdzieckiem napisał(a):
Młodzież o tym myśli i żaden cwaniak z przepaską biało-czerwoną nie wciśnie Im kitu.

Jeśli byliśmy kiedyś kolegami to już nie jesteśmy.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 marca 2014r. o 14:09
A cha ... IP: 78.10.134.* piwa nie pijasz ze słabeuszami . Słusznie postępujesz , jeszcze by Ci ... ....L.I .. po co ryzykować ? Cóż za inteligencja. :)

Goń się leszczu , koniec dyskusji. Nie będziemy przecież bulwersować Bolecnautów :) epitetami . O wiedzę chodzi :)

Dopisane 21.03.2014r. o godz. 14:09:

Nie wszyscy muszą mnie kochać Zmotywowany. Twój wybór , ponoć żyjemy w wolnym kraju.

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 marca 2014r. o 14:24
Mieszkam przy parku Waryńskiego , gdybyś miał ochotę Kolego 217 :) pospacerować nieco , służę swoją skromną osobą :) Błędem było by sądzić , że krwiożercze instynkty mam , ale niedoinformowanych Lemingów uczyć trzeba , wszelkimi dostępnymi środkami , a jeśli trzeba to i agresja jest dopuszczalna . Pakt został przecież zerwany.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
21 marca 2014r. o 14:31
Pannazdzieckiem napisał(a): Błędem było by sądzić , że krwiożercze instynkty mam , ale niedoinformowanych uczyć trzeba , wszelkimi dostępnymi środkami , a jeśli trzeba to i agresja jest dopuszczalna

Czy to nie jest klasyczna putinowska paranoiczna mentalność? :) hehe... do twojej wiadomości, nie należę do ludzi strachliwych, ale z ludźmi bez kultury nie mam najmniejszej ochoty się spotykać, i mieć cokolwiek do czynienia :)
~~217 niezalogowany
21 marca 2014r. o 14:37
Miałem raczej na myśli coś na wzór londynskiego( parku ,którego nazwy nie potrafię wymówić :D :D )gdzie każdy może przedstawić swoje poglądy...ale sam bym chyba nie potrafił (stary i słaby jestem ;( ;( )Ale jako uczestnik byłbym skłonny uczestniczyć.No cóż podobnie jak Ty czekam na ...bolesławieckiego "mesjasza" :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza