Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 kwietnia 2014r. o 20:37
Kto , jak kto, ale Ty Droga Jaszczureczko doskonale wiesz na czym polega różnica między bogiem , a Stwórcą. Więc nie ciąg mnie za język :) To Bóg jest Stwórcą , bóg nie. Nasi bogowie to kosmici, którym się wydaje , że są bogami.
Ja wiem , że o tym w telewizorni nie mówią :D

To Cię zainteresuje Kolego 10.33 :) :

http://independenttrader.pl/207,hipotetyczne_plany_bankierow.html

Jakiś czas temu myśleliśmy o restarcie systemu ;) Ale teza Tradera , jest delikatnie rzecz ujmując ... przerażająca. Racę ma Michalkiewicz , trzeba wiele zmian wprowadzić i wiele wysiłku włożyć , aby wszystko zostało po staremu. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
3 kwietnia 2014r. o 21:04
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ja wiem , że o tym w telewizorni nie mówią :D

Mówią .
Rachube można stracić ile to już sezonów zakazanej archeologii i starożytnych kosmitow leci na Diskovery Channel i jest to ich produkcja.

Zresztą 'zindoktrynowany' przez tajny jaszczurzy rząd, jutjub aż pęka od świadectw najprawdziwszej prawdy o pochodzeniu ludzkości od kosmitów :P

Wierz sobie w kogo chcesz , to Twoja sprawa i nie o to mi chodziło , tylko o to że wypierasz się własnych słow ;)

Lilith ^^
4335
3 kwietnia 2014r. o 21:08
Nie wypieram się , tylko widzę różnicę między bogiem , a Stwórcą. Skoro zaczęłaś już studiować Świętą Geometrię , powiedz proszę , czym jest równowaga wektorowa ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
3 kwietnia 2014r. o 21:13
Nie zajmuję się świętą geometrią od trzech lat, ile razy mam Ci to powtarzać.

Wypierasz się jak sześcioletnie dziecko :P

Lilith ^^
4335
3 kwietnia 2014r. o 21:25
Gwoli wyjaśnienia : kiedy pisałem o tym , że nie wierzę w Boga , tylko w Stwórcę , miałem na myśli JHWH i Ducha Wszechświata. Nie moja przecież to wina , że nic z równowagi wektorowej nie rozumiesz . A JHWH potrafi się takimi cackami posługiwać, ale Stwórcą nie jest. Paniałaś Jaszczureczko :*

8375
#GosiaG nieaktywny
3 kwietnia 2014r. o 21:40
Pannazdzieckiem napisał(a): Gwoli wyjaśnienia : kiedy pisałem o tym , że nie wierzę w Boga , tylko w Stwórcę , miałem na myśli JHWH i Ducha Wszechświata.

No i trzeba było tak od razu mir.ko odpisać , to tyle ode mnie bo i tak się wcięłam w rozmowę .

Lilith ^^
4335
3 kwietnia 2014r. o 21:41
A buzi gdzie ? :D

8375
#GosiaG nieaktywny
3 kwietnia 2014r. o 21:43
Tak się własnie zastanawiałam czy wypada całować rabbiego :D

Lilith ^^
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.