Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11842
#Zdemotywowany nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 16:02
No wreszcie jakiś wniosek. Czekam na efekt.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 16:12
A powiedz mi dlaczego Cię nie było na Bolec.party. Piwo mieliśmy wypić? Skornik , to wiem , czemu nie przyszedł , Alter wiadomo - stchórzył , ale Ty ? Co , brzuszek bolał ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 16:17
nazywanie Prezydenta ''komoruskiem'' nie podlega moderacji? :|lub zastąpienia innym słowem ale nazwanie kogoś ''idiotą'' to już brzydkie słowo?
:D
dziwiło mnie to zawsze i nadal dziwi... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
5 czerwca 2014r. o 16:25
Pożyjesz jeszcze trochę Papugo , to jeszcze kilka rzeczy Cię zdziwi. Zawsze się zastanawiałem , dlaczego ludzie nie nazywają rzeczy po imieniu. No przecież , kiedy trzeba powiedzieć : to kłamstwo jest , albo k... urwa mać , to trzeba i tyle.

A może ta dusza niewolnika nas gnębi ? :) Co myślisz Orwell ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11842
5 czerwca 2014r. o 16:31
Pannazdzieckiem napisał(a): ale Ty ? Co , brzuszek bolał ?

Nie dojechałem z legnicy. Już wiesz?

Dopisane 05.06.2014r. o godz. 16:31:

Ale jesli jestem na jakiejś Twojej liście to możesz mnie zaprosić na ubitą ziemię, jak to ostatnio komuś napisałeś. Więc nie masz co mnie wyzywać od dupków, nie wszystko stracone.
4335
5 czerwca 2014r. o 16:33
Legnica pisze się dużą literą. Jesteś tam teraz ? Pryskają , czy nie ? Masz u mnie piwo :D

11842
5 czerwca 2014r. o 16:37
Jak już coś to ,,wielką"(tak mnie uczyła nauczycielka w podstawówce).
Pryskanie w L(niech Ci będzie)egnicy jest najmniejszym problemem.
4335
5 czerwca 2014r. o 16:39
Cenię sobie Ludzi inteligentnych , a Ty do takich należysz :)
Na udeptaną glebę ... oczywiście :D Zawsze i wszędzie
No to gdzie w końcu jesteś w Legnicy , czy w Bolesławcu , pryskają , czy nie ? :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza