Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

11842
#Zdemotywowany nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 14:57
Nie mam linku, ale mam własne przemyślenia.
Nie zastanawiają Was te dość dziwne słowa jakie wypowiedział obama? Bezgraniczny sojusz, nie zostawią w potrzebie? Trochę mi coś to przypomina. Czy putin nie chce coś podobnego zrobić z ukrainą(wszystko dla ich dobra etc.).
Rosja do USA ma spory kawałek. Żeby przypadkiem nie było tak, że mocarstwa sobie zorganizowały biblijny Har-Magedon na terytorium Polsko-ukraińskim. Jak dla mnie to tak wygląda. Za dużo nagłej walki o slowiańskie tereny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 15:08
przeciez o to chodzi aby biedne kraje z proamerykanskimi korupcyjnymi rzadami wciagnac w konflikt. zachodnia unia europejska sie odciela od eksperymentow obamy i stanowczo powiedziala: nie, dlatego ich nie bylo w w polsce po to aby wycalowac obame tam gdzie nie trzeba.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2014r. o 15:19
Dwujajeczny nie ma nic do gadania, i nie ma się co tępakiem przejmować, Zmotywowany Kolego ( przepraszam Cię :)) Chodzi o kasę. Fiducjarna cywilizacja się zatyka i jedyną drogą wyjścia z impasu jest kolejna fala cierpień. Ale mam nadzieję , że Dobry Bóg nie pozwoli na to. Chyba , że nie jest dobry.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
5 czerwca 2014r. o 15:26
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3459593,jeden-komornik-grunt-sprzedaje-a-inny-komornik-kupuje,id,t.html

<i>
11842
5 czerwca 2014r. o 15:45
Pannazdzieckiem napisał(a): Zmotywowany Kolego ( przepraszam Cię :))

Za co mnie chcesz przepraszać? Jeśli chodzi o Twoje ,,dziękuję" ,,przepraszam" ,,proszę" to już dawno nie zwracam uwagi na to.
Mówisz, że chodzi o pieniądze? No oczywiście, że o pieniądze a o co niby innego? O dobre imię? Myślałem, że każdy odwiedzający ten wątek ma za sobą jakiekolwiek podstawy.
Może nie mieć nic do gadania. No pewnie tak jest, ale kogoś reprezentuje, a skoro kogoś reprezentuje to pospólstwo atakuje reprezentanta. Proste? Proste.
4335
5 czerwca 2014r. o 15:56
:D Państwo k... rwa Prawa. Chyba się wyprowadzę do Bangladeszu , albo na Białoruś. Tam przynajmniej mają tańsze fajki

Dopisane 05.06.2014r. o godz. 15:56:

Parę dni temu nazwałem Cię dupkiem , boś mi na odcisk wlazł :D Za to przepraszam :) U hamerykanów , podobnie , jak i u nas są dwie wiodące partie . I powiedz mi , że Komoruski ma tutaj coś do gadania :D Żyjemy w oceanie kłamstwa.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11842
5 czerwca 2014r. o 15:57
Bierz pierworodnego, dwóch spiskowców mniej będzie.

Dopisane 05.06.2014r. o godz. 15:57:

Nie mówiłem nic o komoruskim jakbyś nie zauważył. Pewnie nie zauważyłeś, bo zazwyczaj widzisz to co chcesz. Na to nic nie poradzę. Nara.
4335
5 czerwca 2014r. o 15:58
Jedno i drugie zabiorę , jeśli już podejmę taką decyzję. Tu i tak nie mają przyszłości.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza