Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 czerwca 2014r. o 11:00
Nie . Gdzież tam. Jako Komunista powinieneś wiedzieć , że wszelaka władza od diabła pochodzi, a co dopiero wybieralna :D
Jeszcze raz Cię proszę pisz po polsku. Stać Cię przecież. Tyś to Drogi Kolego wiedział jak się " kazać " pisze :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
4 czerwca 2014r. o 11:15
diabla lepiej tutaj nie wymieniaj bo jak powiedzial bolek, ksiadz moze miec to za zle. dlatego w moim podpisie wyrzucilem diabla. nie moge pisac tak jak chcesz bo bede za bardzo czytelny i kazdy moj post poleci na marsa, musze cie ciut kamuflowac. a z ta konstytucja to facet ma racje robia nas w ch... jak chca. dziwne, ze tego nie zauwazylem do tej pory. moze zauwaza to teraz male partie i zaczna walczyc o swoje miejsca a pe.

Dopisane 04.06.2014r. o godz. 11:15:

sie*
4335
4 czerwca 2014r. o 11:17
Ok. Ale wiesz jaką trudność sprawia mi czytanie Twoich postów , sadysto :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2161
#fobiak nieaktywny
4 czerwca 2014r. o 11:19
moj podpis przypomina mi madre slowa kononowicza i nie wiedzialem, ze on te slowa tylko dopracowal
~kajtek niezalogowany
4 czerwca 2014r. o 11:29
Albo mnie ominął ciekawy wątek dyskusji :

Pannazdzieckiem napisał(a): O! Techniczny się obudził :D
No to macie tutaj jeszcze głos na puszczy :

Widzisz Kosmiczny Kolego, interesuje mnie los Narodu , pomimo tego, że Naród się mną nie interesuje. Tak trzymać Szymek, czekamy na następny felieton. Liczę , że napiszesz coś o chemitralach , albo fiducjarnym pieniądzu :D Są jeszcze na sali chętni do głosowania na POPIS ? :D Kurcze , jak ja kocham życie :D
Dopisane 04.06.2014r. o godz. 10:54:Tak lepiej wygląda :

O co tutaj chodzi z tą Konstytucją ? :D

albo ten, który sam siebie określa mianem faszysty, grasuje na forum serwisu Bolesławiec dla Ciebie ;)
~kajtek niezalogowany
4 czerwca 2014r. o 11:35
Przepraszam tego, który sam siebie określa mianem faszysty.
Ja kajtek, POMYLIŁEM tematy !
2161
#fobiak nieaktywny
4 czerwca 2014r. o 11:43
a kto to taki, ktory ma na tyle odwagi aby sie przyznac dobrowolnie?
4335
4 czerwca 2014r. o 11:47
~kajtek napisał(a): Przepraszam tego, który sam siebie określa mianem faszysty.
Ja kajtek, POMYLIŁEM tematy !

Nic nie szkodzi :) Tylko wydumani bogowie się nie mylą. Ja jestem człowiekiem, można mnie dotknąć , nie mieszać z erotyzmem :D

Wciąż nie odpowiadasz na pytania Heguś :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza