#Pannazdzieckiem nieaktywny 8 lipca 2014r. o 14:11
:D Wiedziałem , że stać Cię na poczucie humoru. Ja kobieta lekkich obyczajów , zapraszam Cię na piwo Heguś. Ładny kawał czasu minął jakeśmy się widzieli na pogrzebie Artura. A nigdy nie mieliśmy okazyji , aby pogadać. Ty wyznaczasz miejsce i czas :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 8 lipca 2014r. o 19:15
Dokładnie. Czółko Lemingi :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
" 49-letni Bernd Fabritius będzie szefem Związku Wypędzonych. Ten poseł bawarskiej CSU w Bundestagu jest 2010 r. zastępcą Eriki Steinbach. ( ... ) "
http://wpolityce.pl/swiat/204174-49-letni-przesiedleniec-z-rumunii-obejmie-schede-po-steinbach-niemieckie-media-cytuja-przy-tym-wpolitycepl
A co do banków - jak dla mnie ciekawe spostrzeżenia Tradera21 dot. derywat.
http://niepoprawni.pl/blog/7873/derywaty-finansowa-bomba-masowej-zaglady
oraz polityki pieniężnej w Polsce i kredytów:
" Dlaczego „lobby stóp procentowych” funkcjonuje w PL mimo że zyski spekulantów idące w dziesiątki miliardów zubożają budżet, kredytobiorców i eliminują inwestycje, dając negatywne NPV? "
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.