Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~kajtek niezalogowany
8 lipca 2014r. o 8:25
Pannazdzieckiem napisał(a): ... fraktalizm ...

Mogę prosić o definicję "fraktalizmu" ?
PWN, Kopaliński oraz Ciocia i Wujek nic o tym nie piszą, a ja lubię wiedzieć, o czym czytam ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12035
#rutinoskorwin nieaktywny
8 lipca 2014r. o 9:39
~ napisał(a): "Staramy się, dajemy z siebie wszystko, a dwóch gości usiądzie i dogaduje się, że to jeszcze ukradną, tam zakręcą, kupią pały do bicia ludzi i wszystkich zrobią w balona. [...] Ci ludzie ukradli nam nasze życie i nasz kraj. Tu nie ma co opowiadać żartów. To nie kabaret, to cyrk, który czas zwinąć"

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/janusz-rewinski-nie-wierze-ze-wybory-w-polsce-sa-przeprowadzane-uczciwie/158vt

Czytalem to wczoraj, dawno nie widzialem tego aktora. Zawsze go lubialem ogladac bo malo jest takich genialnych aktorów w Polsce. Stworzony do grania w komediach, z tym talentem trzeba sie urodzic. Janusz Rewiński = śmiech do łez :* :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 lipca 2014r. o 9:41
Te ... Hegemon , wykształciuchu ... bez odbioru ... z durniami się nie zadaje.

No to jeszcze raz. Klasyk mawiał , że kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się prawdą :

Nie proszę Cię o komentarz, umysł masz ścisły ... ściśnięty i żaden słownik Ci nie pomoże.

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~kajtek niezalogowany
8 lipca 2014r. o 10:01
Rozumiem, że oglądając przez 2:12:03 "Wzrost/Thrive" uzyskam odpowiedź na swoje pytanie odnośnie definicji "fraktalizmu" ?
Czy może jest to kolejny chemitral, którym próbujesz "ściemnić" temat i niepotrzebnie stracę czas ? ;)
4335
8 lipca 2014r. o 10:17
Heguś :* .Pojęcie fraktaklizmu , inaczej mówiąc Złoty Podział mogę Ci ręcznie wytłumaczyć. Ale nic takiego się nie wydarzy , boś tchórz. Z Panną na piwo się nie umówisz.

Kurcze współczuję Kobietom takich mężczyzn.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~kajtek niezalogowany
8 lipca 2014r. o 10:33
Pannazdzieckiem napisał(a): Pojęcie fraktaklizmu , inaczej mówiąc Złoty Podział ...

Sprawdziłem u Cioci i Wujka Twój "Złoty Podział".
Albo nie doczytałem, albo nie ma w nim słowa o "fraktalizmie" ;)

PS.
Nie będę komentował Twoich kolejnych chemitrali :)
4335
8 lipca 2014r. o 11:51
I bardzo dobrze , że nie chcesz komentować Hegemonie :* Ścisnięty Umysł. Przyjmij wyrazy współczucia ... mężczyzno.

Oczywiście , że sobie z Ciebie kpię. Nie doszukuj się podtekstów. Dręczy mnie myśl , czyż na moim ulubionym portalu Pan Alterowicz nie ma czterech nicków. Chociaż charakter podobny , a tchórzostwo to samo.

Słuszna uwaga Rutinoskorwin :D Uwielbiam mądrych Ludzi

~kajtek niezalogowany
8 lipca 2014r. o 12:28
Pannazdzieckiem napisał(a): Przyjmij wyrazy współczucia ...

Dziękuję za troskę ... kobieto ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza