Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecForum - Bolec.Info - sprawy techniczne, pytania, propozycje

4055
krzysiek77
11 października 2012r. o 22:31
dlaczego moje ogloszenia nie pojawiaja sie??????????????
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2945
Mgosia
11 października 2012r. o 22:51
Dlatego, że Twoje ogłoszenie jest cały czas aktualne , a chcesz dodać identyczne :)

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=72062

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7029
#casablanca nieaktywny
12 października 2012r. o 21:06
sprawdzałem pocztę priv na bolcu, zalogowałem się tylko na 5minut

i co ciekawe na liście "on-line" jestem już prawie godzinę?!

czy bolec manipuluje? manipuluje czasem zalogowania?
a dlaczego?!

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
2945
Mgosia
12 października 2012r. o 21:08
Czyżbyś widział jakiś spisek ? :D To już prawie jak Pannazdzieckiem :D
Dla mnie to zwykły błąd i tyle , zresztą chyba nikt nie manipulowałby na swoją niekorzyść (w chwili kiedy stan jest niższy niż rzeczywisty ). Ale co mnie to ;)
Pozdrawiam :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2951
#Anonim2951 nieaktywny
13 października 2012r. o 8:42
casablanca napisał(a): czy bolec manipuluje? manipuluje czasem zalogowania? a dlaczego?!

Masz problemy z pamięcią casablanca ?

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=16&act=showtopic&topic=70797&strona=15

8929
#Anonim8929 nieaktywny
22 października 2012r. o 18:55
Dlaczego ogloszenie moze dodac kazdy natomiast edytowac lub je usunac moze tylko zarejestrowany uzytkownik?

3046
#sentinel nieaktywny
22 października 2012r. o 21:12
Huda napisał(a): Dlaczego ogloszenie moze dodac kazdy natomiast edytowac lub je usunac moze tylko zarejestrowany uzytkownik?

Przed chwilą dodałem ogłoszenie testowe i mogłem je edytować i usunąć, jako niezarejestrowany użytkownik.

Po dodaniu swojego ogłoszenia, otrzymujesz kod, za pomocą którego możesz edytować i usuwać ogłoszenie.

Dla przypomnienia kilka wskazówek Byla , odnośnie ogłoszeń, gdyż sporo osób ma z tym problemy:

Dodawanie ogłoszeń
Chcąc dodać nowe ogłoszenie klikamy na "Dodaj nowe ogłoszenie"
[img=1295712579_pd9r3wu.jpg]

Wypełniamy pola oraz wybieramy kategorię. W przypadku osób zarejestrowanych - pole Autora wypełniane jest automatycznie. Wybranie kategorii znacznie ułatwia znalezienie ogłoszenia. (Nikt nie szuka ciuchów np. w dziale motoryzacji). Mamy możliwość poglądu naszego ogłoszenia (tak jak widzą je inni). Ważne jest również podanie danych kontaktowych (umożliwi to kontakt zainteresowanego z autorem ogłoszenia. Gdy mamy już gotowe ogłoszenie - klikamy "Dodaj ogłoszenie"
[img=1295713016_sfum6hr.jpg][img=1295713031_hz7w9b1.jpg]

Po dodaniu ogłoszenia, otrzymujemy kod ogłoszenia. Kod ten należy zapisać, gdyż umożliwia on nam usunięcie lub edycję ogłoszenia.
[img=1295713229_lqqs3k0.jpg]

Ogłoszenie pojawi się po zaakceptowaniu przez administratora.

Edytowanie oraz usuwanie ogłoszeń

Aby usunąć lub edytować ogłoszenie - klikamy na "Usuń/edytuj ogłoszenie"
[img=1295713484_25xqrvt.jpg]

Do usunięcia lub edycji ogłoszenia potrzebny jest kod ogłoszenia.
[img=1295713550_qqp1m7h.jpg]

Po wpisaniu kodu ogłoszenia. Możemy usunąć lub edytować ogłoszenie.
[img=1295713643_lcnpasj.jpg]

GG 2563898
211
skorn
25 października 2012r. o 22:58
skorn napisał(a): Kiedy zapowiadane zmiany na forum?

<i>
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu