Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Spółdzielnie mieszkaniowe - zagadkowy sens istnienia

~ niezalogowany
20 stycznia 2013r. o 13:49
~przecież...??? napisał(a): -Spółdzielnia nie jest powołana ..po to by dbać o interesy swoich pracodawców Przecież ??? tylko własne ..i o max. dojenie owieczek

ta... czuje tu stanowisko pracownika/prezese spółdzielni. Przypomnę ci, że spółdzielnia jest własnością jej członków, a nie zarządu ani jej pracowników. Bydło powinno być w oborze. Jak ktoś nie umie dobrze wykonywać swojej pracy powinien sobie znaleźć taką, którą będzie umiał wykonywać. Gorzej jak kwalifikacje nie wystarczają nawet do kopania rowów (wbrew pozorom to też trzeba umieć). Tak więc nieudacznicy życiowi pracujący w spółdzielniach mieszkaniowych, czas wyjść z głębokiego komunizmu bo wasz czas się kończy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 stycznia 2013r. o 21:10
~ napisał(a):
~przecież...??? napisał(a): -Spółdzielnia nie jest powołana ..po to by dbać o interesy swoich pracodawców Przecież ??? tylko własne ..i o max. dojenie owieczek

ta... czuje tu stanowisko pracownika/prezese spółdzielni. Przypomnę ci, że spółdzielnia jest własnością jej członków, a nie zarządu ani jej pracowników. Bydło powinno być w oborze. Jak ktoś nie umie dobrze wykonywać swojej pracy powinien sobie znaleźć taką, którą będzie umiał wykonywać. Gorzej jak kwalifikacje nie wystarczają nawet do kopania rowów (wbrew pozorom to też trzeba umieć). Tak więc nieudacznicy życiowi pracujący w spółdzielniach mieszkaniowych, czas wyjść z głębokiego komunizmu bo wasz czas się kończy.
..o czym ty mówisz jakich członków ...co masz do gadania ...czy twoje sugestie kiedykolwiek miały jakieś znaczenie ...masz płacic i tyle to jest Twój obowiązek ...czy śnięci panowie z rejonów coś zrozumieli ...jak do nich mowiłeś ...plać i tyle ...za wszystko za ubytki wody..za ogrzewanie itd ....
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 stycznia 2013r. o 22:39
I jak tam Młody Padawanie :) Dalej uważasz , że masz rację ? Kiedy już było tylu mylących się , spórz na przykłady :) Kurde , jak się pisze spoglądać :D Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
22 stycznia 2013r. o 21:36
http://www.rp.pl/artykul/16,972925-Wielka-wojna-o-spoldzielnie.html

<i>
~putek niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 16:26
-ja chcę podwyżki na premie!!!!!! na trzynastki...
~obserwator niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 19:40
Uważam,że-większość-krzykaczy-co-twierdza,że-się-na-wszystkim-znają-i-wszystkichwyzywaja-są-niesprawiedliwi.Ja-się-pytam-ilu-znich-z-własnej-incjatywy-cośwniosło.Domniemam,żenic.Bo-tak-się-unas-utarło,że-najlepiejto-ludziom-naurągać.Ciekawy-jestem-ilu-z-tch-osóbpotrafiłoby-to-powiedzieć-na-forum-publicznym,podając-swoje-dane.Ale-schowani-za-puliptem-komputera-piszą-niestworzone-rzeczy.Zyczę-im-powodzenia.
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 19:51
~obserwator napisał(a): Uważam,że-większość-krzykaczy-co-twierdza,że-się-na-wszystkim-znają-i-wszystkichwyzywaja-są-niesprawiedliwi.Ja-się-pytam-ilu-znich-z-własnej-incjatywy-cośwniosło.Domniemam,żenic.Bo-tak-się-unas-utarło,że-najlepiejto-ludziom-naurągać.Ciekawy-jestem-ilu-z-tch-osóbpotrafiłoby-to-powiedzieć-na-forum-publicznym,podając-swoje-dane.Ale-schowani-za-puliptem-komputera-piszą-niestworzone-rzeczy.Zyczę-im-powodzenia.

- totwo krec ucikistojąnakorytazufajne

Zastosowana autokorekta

~mir.ko niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 19:58
DobRZe_PoWiEdziAne
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza