Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tapicer

3046
#sentinel nieaktywny
26 listopada 2012r. o 19:43
Zanim założysz temat, sprawdzaj w wyszukiwarce, czy już takiego ktoś nie założył.

JoanDark napisał(a): Witam, czy ktoś może polecić jakiegoś sensownego tapicera w Bolcu lub okolicy ?

Matejo napisał(a): Jeśli chcesz dam Ci namiar na mojego kolegę z Wartowic,
obszywał mi fotele w samochodzie i kierownicę.
Wiem, że jeszcze dorabia obszywając inne rzeczy takie jak np. meble, fotele, pufy itp.
Bardzo fajnie mu to wychodzi i nie jest drogi.
Jak coś to napisz na PW to wyślę Ci numer.
PZDR

luka napisał(a): nie wiem czy sensowny ale koło byłego urzędu pracy kiedyś był

~emeryt napisał(a): jeżeli chodzi o sensownego to na ul Grunwaldzkiej

awe napisał(a): Tapicer jest na grunwaldzkiej kolo slkepu Zmaczynskich i na piaskowej nad abc

~era napisał(a): Też jestem zainteresowana telefonem do Wartowic! [email protected]

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3676
#MiniMini nieaktywny
27 listopada 2012r. o 8:36
tego na grunwaldzkiej absolutnie nie polecam!!!! po kilka razy odwoziliśmy narożnik bo okazało się, że obszył poplamionym materiałem, był nakrapiony czyms czego od razu nie było widac, poza tym umawiał sie na inna cenę,przyszło co do czego i tez powiedział inną. nie polecam
~ niezalogowany
27 listopada 2012r. o 9:13
MiniMini napisał(a): tego na grunwaldzkiej absolutnie nie polecam!!!! po kilka razy odwoziliśmy narożnik bo okazało się, że obszył poplamionym materiałem, był nakrapiony czyms czego od razu nie było widac, poza tym umawiał sie na inna cenę,przyszło co do czego i tez powiedział inną. nie polecam

Cena ,cena ,cena za wysoka z Grunwaldzkiej. Ja osobiście omijam z daleka ten budynek razem ze sklepem motoryzacyjnym, panowie są siebie warci. Patrzą tylko na portfel jak go szybko opróżnić.
9902
#halotoja nieaktywny
27 listopada 2012r. o 11:09
jesli mozna to ja bym tez prosila o ten numer-- z gory dziekuje :)

Zmoderowano 06.12.2012 godz.22:51 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~eno niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 22:39
Krzysiek z Wartowic polecam s o l i d n y i d o k ł a d n y (kreatywny) :) a o to chodzi w tym wszystkim a i terminowy :|
~maciek niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 0:33
moge wam polecic chłopaka któty obszywał mi fotele w aucie i narożnik pokojowy .jest chyba z bolesławca 517123438
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza