Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

Tapicer

5214
#Szamot nieaktywny
30 sierpnia 2012r. o 12:50
Witam wszystkich, szukam dobrego tapicera w Bolesławcu lub okolicy. Będę wdzięczny za wszelkie info, nr tel. itp.

Dopisane 30.08.2012r. o godz. 12:50:

Aha, a robił ktoś coś u tapicera na ulicy Grunwaldzkiej w Bol.? Jakieś opinie o nim?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Beata niezalogowany
30 sierpnia 2012r. o 13:29
Na grunwaldzkiej jest lepszy tapicer niż na piaskowej ale i droższy, zależy co chcesz robić czy prostą łatwą rzecz czy bardziej skąplikowaną. Jak coś trudniejszego to lepiej nie ryzykować i zanieść na grunwaldzką.
4218
#zofka nieaktywny
30 sierpnia 2012r. o 14:44
Tapicerke samochodową, szył mi pan ze wsi Zebrzydowa numeru domu nie pamiętam. :)
~ niezalogowany
30 sierpnia 2012r. o 15:29
Robiłem cała tapicerkę w aucie wyszła jak oryginalna nawet materiały podobne polecam ten zakład w 100%
9581
#Tka nieaktywny
30 sierpnia 2012r. o 15:57
W Wartowicach jest bardzo dobry tapicer. Serdecznie polecam, nr tel mogę podac na prv
~ niezalogowany
30 sierpnia 2012r. o 16:16
grunwaldzka owszem ale ceny jak za nowe
3894
#renegat nieaktywny
30 sierpnia 2012r. o 22:42
Tka napisał(a): W Wartowicach jest bardzo dobry tapicer. Serdecznie polecam, nr tel mogę podac na prv

proszę o num. tego pana.
5214
#Szamot nieaktywny
31 sierpnia 2012r. o 2:24
Również poproszę o ten numer
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza