Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
7646
#Akiwa nieaktywny
28 września 2012r. o 21:11
parenti napisał(a):
Akiwa napisał(a): :) ...a nie mówiłam ,że to rok cudów?:D Pozdrowionka :*

Ja w cuda nie wierze. Zbyt duzo ich widzialem.

...a ja wierzę ,bo zbyt mało ich widziałam...pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
28 września 2012r. o 21:13
:) :) :)

Dopisane 28.09.2012r. o godz. 21:13:

Uśmiechy miały być do stwierdzenia parentiego (piszę z małej litery, bo Hegemon na mnie nakrzyczy:D ), ale do Twojego Akiwo, też pasują :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4254
#parenti nieaktywny
28 września 2012r. o 21:16
E napisał(a): :) :) :) Dopisane 28.09.2012r. o godz. 21:13:Uśmiechy miały być do stwierdzenia parentiego (piszę z małej litery, bo Hegemon na mnie nakrzyczy:D ), ale do Twojego Akiwo, też pasują :D

A wy jestescie przecudowne.
6979
E
28 września 2012r. o 21:21
Akiwo :) czy Ty to słyszysz :|
Zaraz powiedzą, że offtopuję, ale w takim dniu, przy takich dobrych nowinach, nie mówią, że... :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7646
#Akiwa nieaktywny
28 września 2012r. o 21:34
....aż miło:)

Dopisane 28.09.2012r. o godz. 21:34:

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700Bolesławiec

Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

.... i zbieramy dalej na łazienkę:)
3145
#hemi nieaktywny
29 września 2012r. o 3:04
Adamie szczerze gratuluje Ci tego iż Twój głowny cel,czyli taras zostanie osiągnięty,bo najważniejsze,czyli fundusze na taras/windę juz są tak więc teraz tylko liczyć na pogode i oby do zimy sie udało!!

Pozdrowienia szczególne dla darczyńcy ,który postawił finansową fropkę nad i.

Super wiadomośc:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 września 2012r. o 5:26
Witam Wszystkich
Rocky to wspaniała wiadomość, gratuluję Ci z całego serca. Myślę że teraz da się zrealizować wszystko co na ten rok zaplanowaliśmy. Tylko żeby pogoda była. Oczywiście plan zakładał najpierw Twoje wyjście z domu a mury i zadaszenie na tym stropie łazienki miały być, jeśli by udało się zebrać dodatkowe fundusze. Znalazłem dwie nasze rozmowy o cudach i zobacz wszystko się nam sprawdziło. Pamiętasz je ?. Ja tam w cuda wierzę bo mnie takie cuda już wielokrotnie spotkały. Czasem nawet myślę czy ja w ogóle na aż tyle zasłużyłem ?

Cyt.,, Opublikowane: 2012-07-15 03:55:21
E napisał(a):
Witajcie Kochani
Roky są rzeczy o których się filozofom nie śniło, więc zawsze do przodu i zawsze z optymizmem

Witam Wszystkich !
Rocky będzie dobrze. E ma rację są takie rzeczy i coś czuję że dzisiaj się u Ciebie coś pozytywnego wydarzy. E co o tym myślisz ?
Zobaczymy czy dobry ze mnie jasnowidz he he

Opublikowane: 2012-07-29 04:10:32

Witam Wszystkich !
Rocky powiedział :
Cóż nie wiem co pisać w zasadzie jak wyrazić wdzięczność za wsparcie z Waszej strony Ja już traciłem nadzieję na lepsze jutro,póki nie poznałem,jak to mówicie Prezesa Artura(no niestety na razie tylko kontakt głosowy)po rozmowach z Arturem wiem,że nie mogę się jeszcze poddawać,bo przecież mam dla kogo walczyć.

Ja :
Rocky uwierzyłeś i zobacz co się stało ? Wiara czyni cuda. Jeszcze trochę a spotkamy się na żywo. Ja tak sobie myślę że to ktoś zaplanował żebym ja się przyplątał do Twojego tematu. Cieszę się że mogę Ci się do czegoś przydać. To dla mnie też bardzo ważne ,,

A teraz najważniejsze : Rocky już podziękował a teraz ja to zrobię. Bardzo dziękuję Wam wszystkim Moi Drodzy Darczyńcy za każdą złożoną dla Adama cegiełkę .Wszystkie są bardzo ważne bo zbliżyły Adama do realizacji jego największego marzenia. Również dziękuję GOPS-wi za złożenie cegiełek. One także zbliżyły Adama do realizacji jego największego marzenia ale najbardziej dziękuję Tobie anonimowy Darczyńco bo dzięki Twojej ,,cegle,, marzenie Adama spełni się z nawiązką a postęp prac pokaże jak wielka jest ta nawiązka co napewno tu pokażemy robiąc w trakcie prac zdjęcia. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję bo przy okazji zrealizowałeś też moje marzenie o wyjściu samodzielnym Adama z domu. Kiedyś swoje podziękowania też tak kończyłem i dziś się tu powtórzę :

Myślę że ten piękny gest, który uczyniłeś Adamowi już ma wymiar ponadczasowy dla chorych i zdrowych. Dla chorych dałeś nadzieję że nawet w trudnych i beznadziejnych sytuacjach znajdą się ludzie albo taki ktoś jak Ty, kto mając takie możliwości wyciągnie pomocną dłoń i pomoże. Natomiast zdrowym pokazałeś oczywiście tym którzy jeszcze o tym nie wiedzą że taki prosty gest jak dzielenie się ze ,,słabszymi,, daje radość i zadowolenie zarówno tym którzy udzielają jak i tym którzy przyjmują tą pomoc i to niezależnie od jej wielkości. Mówi się że pieniądze szczęścia nie dają jednak Ty pokazałeś że użyte w odpowiedni sposób mogą i dają wiele radości i szczęścia. Na pewno 99% czytających teraz tak myśli a ja to napiszę. Jesteś wielkim człowiekiem ale nie przez to co masz, lecz przez to kim i jaki jesteś, nie przez to co posiadasz, lecz przez to czym dzielisz się z innymi. Będę się modlił o Twoje zdrowie abyś jeszcze nie raz mógł okazywać swoją nieskończoną dobroć sprawiając tym radość i szczęście potrzebującym pomocy. Bóg zapłać za wszystko co dla Adama zrobiłeś.

Miłego wekendu Wszystkim życzę :)
6979
E
29 września 2012r. o 22:08
arturkedzia napisał(a): ... Jesteś wielkim człowiekiem ale nie przez to co masz, lecz przez to kim i jaki jesteś, nie przez to co posiadasz, lecz przez to czym dzielisz się z innymi. Będę się modlił o Twoje zdrowie

Arturze :* nic dodać, nic ująć :)
Rokowcy :) ;) :*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza