VIP007 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a)::D :D :D :D Takie podejście do tematu budzi jednak pewne kontrowersje,,,oj oj robi się wesoło :D nie ładnie proszę państwa,,,, :/SkumbriaTomatowa napisał(a):Boże , obym nie mał więcej do czynienia z Pomidorowym Kolegą
daj znac ludziom, ile jeszcze brakuje, aby mogli nadwyrezyc swoje budzety domowe ;)
Pannazdzieckiem napisał(a): Parenti , łazienka , to mój pomysł , ponieważ jest potrzebna.:D :D ciekawe stwierdzenie ,że pieniądze to nie wszystko :D :D tia fakt liczą się jeszcze chęci i dobra wola :D Roky widzisz i wszystko idzie do przodu ,mam nadzieję ,że pomysł Paniusi też da się zrealizować ,a jest on realny ,tym bardziej jak w domu się robi już demolkę to zrobić ją do końca.Łazienka w tym wieku to żaden luxus to jest wymóg,normalka :] a,a zatem kontrowersje zostały rozwiane ,a myślę że informowanie publiki jest wskazana o poczynaniach.Wiec do dzieła ,a konto dalej będzie działać-wiec zbieramy dalej ;)
Niejako przy okazji. Pieniądze , jeszcze raz powtarzam , to nie wszystko. Miłego dnia :)
VIP007 napisał(a): ...a zatem kontrowersje zostały rozwiane ,a myślę że informowanie publiki jest wskazana o poczynaniach.Wiec do dzieła ,a konto dalej będzie działać-wiec zbieramy dalej ;)
roky napisał(a): Póki co może ktoś z tu obecnych wie gdzie można kupić używane drzwi plastikowe,tylko nie allegro wiem że tam są,ale chodzi mi o zakup tu w okolicy,powoli trzeba się zaopatrywać w niezbędne materiały a przez okno nie wyskoczę :) :) na taras,który mam głęboką nadzieję w końcu powstanieHey Roky napisałem Ci w odpowiedzi ale widzę ,że temat został pominięty :> przykre ,że się pomija tematy które same wskrzeszasz,,,faktem jest ,że musisz sam przejawiać tutaj swoją inicjatywa i czuwać nad forum :D pozdrawiam