Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
4254
#parenti nieaktywny
26 września 2012r. o 7:45
VIP007 napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
SkumbriaTomatowa napisał(a):
daj znac ludziom, ile jeszcze brakuje, aby mogli nadwyrezyc swoje budzety domowe ;)

Boże , obym nie mał więcej do czynienia z Pomidorowym Kolegą
:D :D :D :D Takie podejście do tematu budzi jednak pewne kontrowersje,,,oj oj robi się wesoło :D nie ładnie proszę państwa,,,, :/

Masz absolutnie racje. W wiadomosciach z 5.09.2012, nic sie nie mowi o lazience. Teraz juz jest lazienkaw planie. Oczywiscie jestem za, i bede kontynuowal wlacanie moich cegielek, ale tak sie nie robi. Brak szacunku dla tych, ktorzy juz wplacili, i dla tych ktorzy beda wplacac.Chyba stad sie bierze "ociaganie" o stanie zbiorki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 września 2012r. o 8:30
Parenti , łazienka , to mój pomysł , ponieważ jest potrzebna.
Niejako przy okazji. Pieniądze , jeszcze raz powtarzam , to nie wszystko. Miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6964
#roky nieaktywny
26 września 2012r. o 8:39
Witam :)

Powiem tak mam już dzięki Wam i pomocy Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej zebraną kwotę 3800zł..To pozwala na rozpoczęcie planowanych prac,w chwili obecnej nie wybiegam z planem żadnej łazienki.Chcę zacząć i zrobić do końca jak należy taras,który jest dla mnie sprawą numer jeden i w obecne chwili nie myślę o niczym innym.

Dziękuję jeszcze raz za pomoc z Waszej strony,jak tylko zaczną się prace postaram się na bieżąco informować a nawet robić fotki z postępu prac,prawdę mówiąc przeraża mnie wizja takiej "demolki" :) ,ale efekty końcowe na pewno będą cieszyć :)

Pozdrawiam serdecznie :) :) :)
7632
#VIP007 nieaktywny
26 września 2012r. o 9:19
Pannazdzieckiem napisał(a): Parenti , łazienka , to mój pomysł , ponieważ jest potrzebna.
Niejako przy okazji. Pieniądze , jeszcze raz powtarzam , to nie wszystko. Miłego dnia :)
:D :D ciekawe stwierdzenie ,że pieniądze to nie wszystko :D :D tia fakt liczą się jeszcze chęci i dobra wola :D Roky widzisz i wszystko idzie do przodu ,mam nadzieję ,że pomysł Paniusi też da się zrealizować ,a jest on realny ,tym bardziej jak w domu się robi już demolkę to zrobić ją do końca.Łazienka w tym wieku to żaden luxus to jest wymóg,normalka :] a,a zatem kontrowersje zostały rozwiane ,a myślę że informowanie publiki jest wskazana o poczynaniach.Wiec do dzieła ,a konto dalej będzie działać-wiec zbieramy dalej ;)
6979
E
26 września 2012r. o 17:44
VIP007 napisał(a): ...a zatem kontrowersje zostały rozwiane ,a myślę że informowanie publiki jest wskazana o poczynaniach.Wiec do dzieła ,a konto dalej będzie działać-wiec zbieramy dalej ;)

VIP-o:) i tej wersji się trzymamy :)
Pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
26 września 2012r. o 20:59
roky napisał(a): Póki co może ktoś z tu obecnych wie gdzie można kupić używane drzwi plastikowe,tylko nie allegro wiem że tam są,ale chodzi mi o zakup tu w okolicy,powoli trzeba się zaopatrywać w niezbędne materiały a przez okno nie wyskoczę :) :) na taras,który mam głęboką nadzieję w końcu powstanie
Hey Roky napisałem Ci w odpowiedzi ale widzę ,że temat został pominięty :> przykre ,że się pomija tematy które same wskrzeszasz,,,faktem jest ,że musisz sam przejawiać tutaj swoją inicjatywa i czuwać nad forum :D pozdrawiam
6979
E
26 września 2012r. o 21:28
VIP-o :> nie bulwersuj się :D
Roky oczywiście skorzystał z Twojej podpowiedzi i dowiadywał się, tylko pewnie jeszcze nie ma "we krwi", tak jak my, że czyta posty...stron wcześniej i może czasami coś mu umyka;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
6964
#roky nieaktywny
27 września 2012r. o 8:26
Witam :)

Bardzo mnie cieszy fakt iż od poniedziałku jak pogoda pozwoli zaczną się prace:)

VIPOO7-oczywiście skorzystałem z Twojej informacji,ale na razie nie dzwoniłem czekam na pomiar drzwi przez fachowca,ale dziękuję za info :)

Miłego dnia :) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza