Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
4254
#parenti nieaktywny
2 października 2012r. o 20:11
roky napisał(a): parenti- pewnie,że wspaniałe wieści,co do organizacji to pełen szacun,ale dla Kochanej żony:* :) :) dziękuję

Jesli tak to, nie kupuj swiecy. Nawet ze swieca nie znajdziesz takiej drugiej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3148
#Skumbria nieaktywny
2 października 2012r. o 21:30
roky napisał(a): Witam :) :)
Jest mi niezmiernie miło poinformować Was,że dziś pracę ruszyły :)

no to trzymam kciuki. Nie zapomnij o bhp. masz zolty kask?? ;)

www.szlachetnapaczka.pl
6979
E
2 października 2012r. o 22:17
Roky :* gdybyś nie miał, to proszę, ode mnie w prezencie :D
Dobrej nocki Rokowcy:*[img=1349209005_73wpi0a.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 października 2012r. o 4:05
roky napisał(a): Witam :) :) Jest mi niezmiernie miło poinformować Was,że dziś pracę ruszyły :) Niestety nie zrobiłem żadnej fotki,może jutro coś pstryknę :)

Rocky ja też się teraz cieszę. Na początku był zgrzyt ale teraz mam nadzieję że Wszystko pójdzie dobrze, sprawnie i bez niespodzianek. Teraz musimy być cierpliwi i spokojnie obserwować rozwój sytuacji. Koniecznie zróbcie fotki bo wszyscy czekamy żeby zobaczyć jak idą prace.ok ? :)

Pozdrawiam Wszystkich Darczyńców i Rockowców :)
6979
E
3 października 2012r. o 6:33
arturkedzia napisał(a): Pozdrawiam Wszystkich Darczyńców i Rockowców :)

Arturze:* myślę, że każdy Darczyńca jest Rokowcem, a każdy Rokowiec jest Darczyńcą, cokolwiek by to miało znaczyć:)
Rokowcy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
6964
#roky nieaktywny
3 października 2012r. o 7:58
Helo :)

Mój dzień się rozpoczął,teraz czekamy na pracowite mrówki :)

6979
E
3 października 2012r. o 14:50
Pogoda piękna, oby jak najdłużej.
Miłego popołudnia :)

6964
#roky nieaktywny
3 października 2012r. o 17:31
Oby pogoda była nadal taka ładna :)

Prace cały czas do przodu,chłopaki dają radę :)

Na zdjęcia póki co z przyczyn technicznych trzeba poczekać,ale spokojnie będą w swoim czasie :)

Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza