Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
3186
#arturkedzia nieaktywny
4 października 2012r. o 4:14
roky napisał(a): Oby pogoda była nadal taka ładna :)

Prace cały czas do przodu,chłopaki dają radę :)

Na zdjęcia póki co z przyczyn technicznych trzeba poczekać,ale spokojnie będą w swoim czasie :)

Pozdrawiam

Witam Wszystkich !
Rocky ważne że praca idzie. Trudno wiem o co chodzi sprawy techniczne trzeba załatwić. To czekamy :)
Pozdrawiam Wszystkich :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
4 października 2012r. o 14:06
Miejmy nadzieję, że bezdeszczowa pogoda się utrzyma i dzięki temu, krok po kroku, prace będą szły do przodu :)
Rokowcy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
9714
#BPM nieaktywny
4 października 2012r. o 14:17
O jakich przyczynach technicznych napisal arturkedzia? Podajcie, prosze, szczegoly.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 października 2012r. o 20:26
BPM napisał(a): O jakich przyczynach technicznych napisal arturkedzia? Podajcie, prosze, szczegoly.

Chodzi o desperacką walkę z szerszeniami . Po dzisiejszym dniu rezultat 3:2 ... padły trzy szerszenie , a z nas ...dwóch zmoczonych do suchej nitki :) Pogoda się niestety nieco pogorszyła. Zdjęcia będą jutro , mamy wręcz całą sesję :)
Szanowni Darczyńcy , dziękujemy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9714
#BPM nieaktywny
4 października 2012r. o 20:46
Pannazdzieckiem napisał(a): Chodzi o desperacką walkę z szerszeniami . Po dzisiejszym dniu rezultat 3:2 ... padły trzy szerszenie , a z nas ...dwóch zmoczonych do suchej nitki :)

Mam nadzieje, ze po takiej rzeczowej odpowiedzi, darczyncy nie beda zniecheceni, i dalej beda wspierac desperacka walke z szerszeniami.
6979
E
4 października 2012r. o 20:48
Pannazdzieckiem napisał(a): Pogoda się niestety nieco pogorszyła.

Nieco :| Ty to jednak Jesteś pozytywnie myślący :)
Zdrowia budowlańcom życzymy, no i oczywiście słonka:)
Rokowcy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 października 2012r. o 20:58
BPM napisał(a): ..., i dalej beda wspierac desperacka walke z szerszeniami.

Co ja Ci na to poradzę , że natura ma swoje prawa. Taki szerszeń Drogi Kolego założy sobie gniazdo w belce adamowego domku i żadną cholerą go nie wygonisz. Czy się to Darczyńcom podoba , czy nie , to szerszeń tam siedzi ... jeśli o techniczne szczegóły chodzi . Mam Ci przeliczyć ile cegieł do tej pory zdemontowaliśmy ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9714
#BPM nieaktywny
4 października 2012r. o 21:30
Pannazdzieckiem napisał(a):
BPM napisał(a): ..., i dalej beda wspierac desperacka walke z szerszeniami.

Co ja Ci na to poradzę , że natura ma swoje prawa. Taki szerszeń Drogi Kolego założy sobie gniazdo w belce adamowego domku i żadną cholerą go nie wygonisz. Czy się to Darczyńcom podoba , czy nie , to szerszeń tam siedzi ... jeśli o techniczne szczegóły chodzi . Mam Ci przeliczyć ile cegieł do tej pory zdemontowaliśmy ?

Sam nie wierzysz w to co piszesz. Mam na mysli sprawy techniczne, a nie szerszeniowe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.