Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ciężki los wywiezionych na Sybir
~rsk niezalogowany
17 września 2012r. o 22:30
Piękna i podniosła uroczystość
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Maro niezalogowany
17 września 2012r. o 22:43
No wszystko ładnie pięknie,tylko gdyby nie nauczyciele to tej młodzieży by nie było.Byłem widziałem jak czmychali z cmentarza jak opiekun nie widział ha ha
~znawca historii niezalogowany
17 września 2012r. o 22:44
ciezki los to teraz mlodzi wykształceni maja, a nie(...)

Zmoderowano 18.09.2012 godz.9:48 - powód: Chamstwo (Hegemon)
~ niezalogowany
17 września 2012r. o 22:45
~Maro napisał(a): No wszystko ładnie pięknie,tylko gdyby nie nauczyciele to tej młodzieży by nie było.Byłem widziałem jak czmychali z cmentarza jak opiekun nie widział ha ha

Tylko po to tam byles?
5183
magnum44
17 września 2012r. o 22:50
Moi nie zwiali i NASZ hymn śpiewali razem ze mną!
Byli idealni przez cały czas!
Piękna uroczystość i nawet pomyłki pani Prezes urocze były!:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2945
Mgosia
17 września 2012r. o 22:55
~znawca historii napisał(a): ciezki los to teraz mlodzi wykształceni maja, (...)

Co do Twojego wykształcenia to mam wątpliwości , więc raczej nie masz ciężkiego losu .
I zastanów się co piszesz bo bredzisz jak mało kto !!
Ciężki los, śmiechu warte bo na nowy telefon brakło,piwko, czy na papierosy, a może mieszkano nieogrzane ?
Ludzie umierali z zimna i głodu, bywało, że jedli umarłego i kto przez to przeszedł to wie co to koszmar . A pierdzielenie maminsynka jakoś nijak ma się do tego .
Wstyd !!

Zmoderowano 17.09.2012 godz.23:04 - powód: korekta cytowania (sentinel)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7632
#VIP007 nieaktywny
17 września 2012r. o 23:15
Wiele się pisze na ten temat ,a najsmutniejsze ,że ludzie Ci nie otrzymali żadnych rekompensat za swój pobyt na Syberii .Dobrze ,że choć takie chwile uwieczniają ich los,.,,Można by pisać wiele ,ja akurat znam to z opowiadań mojego taty ,który przeszedł to piekło jako mały chłopiec ,tego nie da się wyobrazić ,,, :|
~ niezalogowany
17 września 2012r. o 23:37
magnum44 napisał(a): Moi nie zwiali i NASZ hymn śpiewali razem ze mną!
Byli idealni przez cały czas!
Piękna uroczystość i nawet pomyłki pani Prezes urocze były!:*

Mysle, ze mowienie o pomylkach, nawet "uroczych", Pani Prezes, wnosi lyzke dziechciu do opisu "pieknej uroczystosci".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza