Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oddają szkołę Pijarom, a dzieci za to płacą...
4605
lestat
21 września 2012r. o 18:41
Proszę Państwa!! Proszę na razie zachować spokój. Pijary były w Bolcu obejrzeli szkołę i niechcą jej, bo brzydka i do remontu. Jeżeli miasto zdecyduję się przekazać się pijarom budynek, tzn wyremontują i zrobią to co chcą pijary, oczywiście za nasze pieniądze. A to już nie będzie w porządku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
21 września 2012r. o 18:58
cyt skumbrię pomidorową:"zwykly mieszkaniec widzi, ze bc to ladne miasteczko, ze sie buduje, remontuje itd. i nie wielu interesuje skad na to wszytsko jest kasa."

nie każdy ma internet ,aby wpaść na takie info,nawet jak ktos ma neta to nie musi sie interesować,co ,skąd i za ile i później taki niedoinformowany człowieczek odda głos na Romana bo zobaczy położona kostke na bankowe,kilka nowych ławek,czy inną fontanne i jest zachwycony tym jak prezydent rozwija miasto i dba o mieszkańców :| :|
a że dookoła są podwyzki,że kasa idzie na nieprzemyślane projekty,a miasto tonie w długach...tego nie widac i wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy i takie osoby z myślą iz wybierają mądrego,dobrego gospodarza to dalej beda głosować na obecnego prezydenta..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~olka niezalogowany
21 września 2012r. o 19:20
Wara klechom od miejskiej kasy! Niech budują za swoje ciężko wyżebrane od ludzi.
~ja niezalogowany
21 września 2012r. o 19:41
to jest skandal, niech roman wstąpi do zakonu albo niech się leczy
3540
#Wizard nieaktywny
21 września 2012r. o 21:45
Wku.wia mnie takie "zarządzanie miastem . Chcesz oddać budynek za darmo - oddaj , ale nie na 30 lat tylko do końca swojej kadencji . Wygrasz , pomyślisz co dalej.
To się nazywa kukułcze jajo dla przyszłych rządzących naszym miasteczkiem. Przykład idzie z góry , tamci też planują na 20 lat w przód , jakby mieli rządzić do końca życia.

Ps.Nie dość że jak w temacie dostają za darmo infrastrukturę (już przystosowaną do tego typu działalności ) , to jeszcze pewnie wystąpią o wszelakie dotacje.

Pytanie do radnych :
Chcę otworzyć biznes w strefie bolesławieckiej(lub innej atrakcyjnej lokalizacji) , czy mogę liczyć na ok. hektar ziemi, nieodpłatnie na 20 lat ??
Zgodnie z konstytucją wszyscy są równi ............. więc ?
~ niezalogowany
21 września 2012r. o 21:51
Wizard napisał(a): to jeszcze pewnie wystąpią o wszelakie dotacje.

Jesli nie wystapia o dotacje?
Osoby fizyczne i osoby prawne. Zobacz w odpowiednich ksiazkach (podrecznikach) jaka jest jest roznica. Wtedy zniknie Twoje "wiec".
3540
#Wizard nieaktywny
21 września 2012r. o 21:58
~ napisał(a):
Wizard napisał(a): to jeszcze pewnie wystąpią o wszelakie dotacje.

Jesli nie wystapia o dotacje?
Osoby fizyczne i osoby prawne. Zobacz w odpowiednich ksiazkach (podrecznikach) jaka jest jest roznica. Wtedy zniknie Twoje "wiec".

To czy wystąpią i dostaną dotację , zwisa mi jak kilo kitu na agrafce .
"Więc " dotyczyło przekazania mi za darmo hektara ziemi pod działalność .
Wyrwałeś coś z kontekstu i się pogubiłeś.
1
emem
21 września 2012r. o 22:01
Wizard napisał(a): Chcę otworzyć biznes w strefie bolesławieckiej(lub innej atrakcyjnej lokalizacji) , czy mogę liczyć na ok. hektar ziemi, nieodpłatnie na 20 lat ??

Nie mozesz, bo prezydent i rada powiedza Ci, ze NIE MAJA nic wolnego :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!