Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szesnastu za, trzech przeciw
~:)) niezalogowany
26 września 2012r. o 21:51
no to koniecznie icg wbierzmy na następną kadencję
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 września 2012r. o 21:51
~:)) napisał(a): no to koniecznie icg wbierzmy na następną kadencję

ich miało być
~ niezalogowany
26 września 2012r. o 21:55
ela napisał(a):
... Tak nic dla zwykłego ludu ??

Jak to?

Po pierwsze MIESZKAŃCY !!

Śmiechu warte !!
Nóż się w kieszeni otwiera !!
~klark niezalogowany
26 września 2012r. o 22:11
A jakim prawem ten J. Kowalski twierdzi, że wartości chrześcijńskie są w naszym kraju nadrzędne?! Nadrzędne nad czym? Nad praworządnością, moralnością, honorem, uczciwością? To są wartości ponadreligijne a nie chrześcijańskie, istniały na długo przed pojawieniem się chrześcijaństwa. Gdybym wcześniej wiedział że ma takie poglądy w życiu bym na niego nie zagłosował a tak zmarnowałem swój głos. Szlak mnie trafia!
~ niezalogowany
26 września 2012r. o 22:13
Mam też nadzieję, że ta decyzja będzie gwoździem do politycznej trumny Romana w naszym mieście.
~zz niezalogowany
26 września 2012r. o 23:16
jak widze te mordy to mi sie niedobrze robi ............... mam nadzieje niedlugo wyjade z tego syfu
7626
#LukaBC nieaktywny
26 września 2012r. o 23:27
hemi napisał(a): CYT:"Sądzę, że żyjemy jeszcze w kraju, w którym wartości chrześcijańskie są wartościami nadrzędnymi, a nad tym nie powinno się dyskutować - stwierdził Jarosław Kowalski. - Przypomnijmy sobie skąd się wywodzimy.

Podczas dyskusji, niejako potwierdzając słowa Jarosława Kowalskiego, przewodniczący rady Józef Pokładek przerwał dyskusję, by powitać na sali wchodzącego na nią Ks. Andrzej Jarosiewicza. "

czyli księżą są absolutnymi władcami wszystkiego!! są bogami na ziemi i aby dobrze zyc trzeba z nimi żyć w zgodzie...bo jak nie to...

Tylko dziwi mnie to dlaczego pan Kowalski łączy wiarę z oddawaniem za free budynku? co to ma wspólnego?
Na zasadzie :"Bo ja wierze to oddam wszystko księżom?"
Tylko dlaczego nie swoje?? niech pierw odda swoje w imie wiary i poszukiwania tego skąd sie wywodzi...

ale przecież to jest miasto Romana i może oddawać co chce komu chce....

Dopisane 26.09.2012r. o godz. 23:27:

"podkreślali liczne "prześladowania" jakie dotykają katolików w Polsce "????????????
WTF? chyba prześladowania ludzi innych wyznań...

http://www.youtube.com/user/TheLukaBc/videos
~ niezalogowany
26 września 2012r. o 23:30
no i wszystko jasne hahhaha załatwili sobie w zanadzu posadki na wypadek porazki w wyborach :D::D:D kto i co ... you now :D:D:D 3 muszkieterow nie odparło ataku ośmiornicy hahahah
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza