Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie w bolesławcu mogę kupić folię skretch?

3515
#b555 nieaktywny
4 listopada 2012r. o 23:30
Siemka. Gdzie mogę w bolesławcu dostac folię skretch? Muszę wysłać duży kawałek plastiku do motoru, i muszę to wcześniej folią skretch owinąć, ale najpierw musze to kupić.. gdzie to można dostać?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 listopada 2012r. o 0:09
pewnie w takich przybytkach jak techbol, technika biurowa, intermarche. Jak już na prawdę wielki problem będzie to można skorzystać z allegro. Na pewno nie dostaniemy takiej rzeczy w pizzeriach, butikach, salonach odzieżowych, ośrodkch zdrowia czy u fryzjera.

czasami się zastanawiam po co ludziom głowy, chyba tylko po to by się woda nie lała...
~jjjjjjjjjjjjjjjjj niezalogowany
5 listopada 2012r. o 0:27
widziałam taką w mrówce
~sabek niezalogowany
5 listopada 2012r. o 5:25
folie skretch czy stretch bo to o tej pierwszej to nigdy nie słyszałem
~ niezalogowany
5 listopada 2012r. o 6:35
Przezroczysta i czarna-w Mrówce
~:) niezalogowany
5 listopada 2012r. o 16:13
co ludzie za pytania zadają to klękajcie narody...

http://s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/1204/38361704091119443720278.jpg
~Roman niezalogowany
5 listopada 2012r. o 20:39
Ja kupuję w Techbol`u mają różne rodzaje, kolory
~groszem niezalogowany
5 listopada 2012r. o 23:07
kurde tu pytaja o jakas glupia folie a ja jak zapytalem gdzie kupie hummus (taki do jedzenia nie mylic z ziemia ) to nie opublikowali mojego tematu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK