Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nie wyrabiam psychicznie

~ten ktos niezalogowany
28 listopada 2012r. o 17:31
~~7 napisał(a): no jak to? samo pytanie : ''to było do mnie czy koło mnie ?"' jest co najmniej niegrzeczne , nie wspominając już o tym że jest niesmaczne i lekceważące.

dobrze , rozumiem ... w takim razie Przepraszam bardzo jeśli kogoś tym uraziłem. Na przyszłość będę pamiętać żeby kolejnego takiego błędu nie popełniać , sam już nie wiem kogo ludzie się pytają ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4887
#MKSZG nieaktywny
28 listopada 2012r. o 18:16
A może napisz, co Cię męczy, dołuje? Może okaże się, że inni mają też takie problemy, może ktoś powie Ci jak z tymi problemami walczyć, bo też coś takiego przeżył...
Pozdrawiam!
~ten ktos niezalogowany
28 listopada 2012r. o 18:54
MKSZG napisał(a): A może napisz, co Cię męczy, dołuje? Może okaże się, że inni mają też takie problemy, może ktoś powie Ci jak z tymi problemami walczyć, bo też coś takiego przeżył...
Pozdrawiam!

co mnie meczy .. wszystko , wystarczy ktoś coś powie , ja to odbiorę na serio , on nie . nie mam za bardzo z kim pogadać ... gdzie wyjść teraz . co jakiś czas jest tak ze cały dzień nie mam humoru jestem zły i z nikim pogadać nie mogę , bo nie mam z kim
czuje się jakby każdy miał mnie w du*ie i do tego nie mogę spać po nocach
9478
#lia nieaktywny
28 listopada 2012r. o 19:20
Ja myślę że powinieneś się wybrać do psychologa może pomoże a na pewno nie zaszkodzi. Zawsze jest ktoś komu na nas zależy wiec na pewno nie wszyscy mają cię w d...ie . Ja czasem mam tez takie dni że mam wszystkiego dość bo każdy z nas ma jakieś problemy a najlepiej jest się czymś zająć bo jak człowiek ma za dużo wolnego czasu to mu ''głupoty" do głowy przychodzą a pogadać z kimś możesz nawet tutaj chociaż wydaje mi się że psycholog to dobre rozwiązanie.
~ten ktos niezalogowany
28 listopada 2012r. o 19:26
lia napisał(a): Ja myślę że powinieneś się wybrać do psychologa może pomoże a na pewno nie zaszkodzi. Zawsze jest ktoś komu na nas zależy wiec na pewno nie wszyscy mają cię w d...ie . Ja czasem mam tez takie dni że mam wszystkiego dość bo każdy z nas ma jakieś problemy a najlepiej jest się czymś zająć bo jak człowiek ma za dużo wolnego czasu to mu ''głupoty" do głowy przychodzą a pogadać z kimś możesz nawet tutaj chociaż wydaje mi się że psycholog to dobre rozwiązanie.

dziękuje , tutaj za bardzo nie mam z kim pogadać , nie dam rady do psychologa ani psychiatry bo nie długo mnie nie będzie w bc ;/ i niestety ja nie mam nikogo takiego żeby mu zależało chociażby na znajomości ze mną .
9478
#lia nieaktywny
28 listopada 2012r. o 19:46
To może warto gdzieś wyjść jest dużo możliwosci na dyskoteke chociażby żeby kogoś poznać może z jakimś kolegą na piwo trzeba się ruszyć z domu bo samo nic do ciebie nie przyjdzie musisz sam o to zadbać zeby mieć kogos obok siebie rodzine, dziewczyne albo znajomych ale trzeba tez nad sobą pracowac bo jak bedziesz wiecznie niezadowolony zły itp.to tez kazdy bedzie cię omijał. Każdy potrzebuje wsparcia drugiej osoby bo człowiek to jednak musi żyć w stadzie :D
~ten ktos niezalogowany
28 listopada 2012r. o 19:53
lia napisał(a): To może warto gdzieś wyjść jest dużo możliwosci na dyskoteke chociażby żeby kogoś poznać może z jakimś kolegą na piwo trzeba się ruszyć z domu bo samo nic do ciebie nie przyjdzie musisz sam o to zadbać zeby mieć kogos obok siebie rodzine, dziewczyne albo znajomych ale trzeba tez nad sobą pracowac bo jak bedziesz wiecznie niezadowolony zły itp.to tez kazdy bedzie cię omijał. Każdy potrzebuje wsparcia drugiej osoby bo człowiek to jednak musi żyć w stadzie :D

niestety nie mam takiego szczęścia żeby kogoś poznać na dyskotece ;/ zawsze kończyło się to sory ale jestem zajęta lub jakąś innym tekstem ...

z kolega na piwo , tylko po co skoro nawet nie mogę poważnie porozmawiać = / z żadnym ze znajomych nie mogę poważnie porozmawiać bo zaraz jest weź przestań itp.

a co do dziewczyn to już ładnie mam przez nie psychikę z krec ... i jeśli jakaś się odezwie do mnie to nie taka z którą chciałbym rozmawiać , za to jeśli ja zagadam to olewka totalna

Zastosowana autokorekta

9478
#lia nieaktywny
28 listopada 2012r. o 20:06
To może powinieneś się zając czyms co lubisz robić np. bieganie albo jakieś ćwiczenia sport bardzo dobrze działa na psychike możesz robić co kolwiek oby się czymś zająć a to że koledzy tak reaguja to mnie nawet nie dziwi bo koledzy pewnie nie wiedzą jak zareagować więc najlepiej to ignorują i myślą że to nic takiego. Jeśli nie mozesz liczyc na bliskich to najlepiej zebyś sie czymś zajął chociaz spróbuj a jeśli chcesz to mogę ci podać namiar na czat można z kimś pogadać ja sama tam zaglądam bo lubię z kimś pogadać a ze znajomymi niestety nie o wszystkim można pogadać
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo