~ten ktos niezalogowany 28 listopada 2012r. o 21:32
lia napisał(a): Nie to samo ale zawsze to coś i można pogadać o wszystkim a ze znajomymi to różnie bywa i czasem się nie ma odwagi tak szczerze z kimś pogadać
pogadac , ale przez internet nie pogadam o wszystkim za bardzo ;/ a szczerze trzeba pogadac chociaz czasami
no zależy na jakie tematy chcesz gadać :D jak naprawde nie masz z kim pogadać to wydaje mi się że chyba lepiej pogadać z kimś nawet przez internet niż dusić w sobie problemy
a teraz co robisz? własnie z kimś gadasz nie wiem czy zauwazyłeś :D taki mały żarcik, ja zawsze z chęcią pogadam widziałam też na wcześniejszych stronach że ktoś podawał swoje GG wcześniej już wspominałam że mogę ci podać nazwe czatu są różne rozwiązania jesli chcesz z kims pogadac a nie możesz bądz nie chcesz ze znajomymi
~ten ktos niezalogowany 28 listopada 2012r. o 22:07
no jakos gadam , no ktos tam podawal nr gg ale nic z tego napisalem i odpowiedzi zadnej . ktos chyba nie wchodzi tam . mozesz podac bo juz nic innego mi nie zostalo przez ten tydzien max 2 tyg.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.