~ten ktos napisał(a): lia napisał(a): To może powinieneś się zając czyms co lubisz robić np. bieganie albo jakieś ćwiczenia sport bardzo dobrze działa na psychike możesz robić co kolwiek oby się czymś zająć a to że koledzy tak reaguja to mnie nawet nie dziwi bo koledzy pewnie nie wiedzą jak zareagować więc najlepiej to ignorują i myślą że to nic takiego. Jeśli nie mozesz liczyc na bliskich to najlepiej zebyś sie czymś zajął chociaz spróbuj a jeśli chcesz to mogę ci podać namiar na czat można z kimś pogadać ja sama tam zaglądam bo lubię z kimś pogadać a ze znajomymi niestety nie o wszystkim można pogadać
wlasnie nie za bardzo mam co robic , biegac nie moge bo pobiegam chwile to juz kondycja siada .... na silownie tez nie za bardzo bo zaraz sie zle czuje itp. , tanczyc bym mogl ale nie umiem ... a u nas tego nie ucza niestety
kondycja siada? nikt nie każe robić maratonów,kondycja rośnie w miarę biegania...
a czemu po siłce źle się czujesz?siłka to nie tylko dla osób co ćwiczą dla mega poprawy,ale też dla tych co chcą się po prostu czuć dobrze,a nie pakować aby było więcej i więcej..
Nie umiesz tańczyć?
Ja też :]
A jak chcesz wyjśc do ludzi to może kurs tańca?
Każdą opcję nalezy rozważyć i wypróbować:)