Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Kaczyński-król absurdu czy...

9176
kc
25 listopada 2012r. o 15:03
~ napisał(a): Mówi szczerze tylko szkoda,że nie zawsze:)
A co do obłudności, pamiętasz wybory z hasłem"give peace a chance"? :)

Nie jestem naiwna, nie spotkałam się jeszcze z politykiem, który by nie kłamał. Gdyby nie kłamali nikt by na nich nie głosował. Ludzie lubią słuchać bajki. Tu chodziło mi bardziej o Kaczyńskiego jako człowieka, który również w kręgu polityki jest znany z tego, że nie jest dwulicowy. I jak coś mu się nie podoba , to mówi o tym otwarcie.

Dopisane 25.11.2012r. o godz. 15:03:

~groszem napisał(a): oczywiscie ze kaczynskiego wiesniaka i buraka na skale swiatowa

Co rozumiesz pod stwierdzeniem "wieśniak i burak na skale światową" ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~groszem niezalogowany
25 listopada 2012r. o 17:27
spójrz na jego zachowanie jak on się zachowuje wszystkich w kolo atakuje jak ten wilk złapany we wnyki i te jego wszystkie teorie spiskowe
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 listopada 2012r. o 19:44
~groszem napisał(a): spójrz na jego zachowanie jak on się zachowuje wszystkich w kolo atakuje jak ten wilk złapany we wnyki i te jego wszystkie teorie spiskowe

Ja również jestem zwolennikiem teorii spiskowych , chociaż Jarka nie cierpię .

Nie ma uczciwych polityków , wszyscy uwikłani są w ten sam układ : pieniądz , władza , dominacja.
Dlatego nie wybieram i Wam również to zalecam. Kiedy się zoriętują , że nie mają już na Was wpływu , że nie potrafią już grać na Waszych emocjach , będą musieli popełnić sepuku. Szkoda ich trochę , malowniczy jest ten świat , jak JKM , ale przyszłość cywilizacji , to priorytet , politycy i kapłani muszą odejść. :)
Prawda jest tylko jedna. Reszta to iluzja .
Grzdylu , proszę Cię , żadnych , kretyńskich komentarzy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
25 listopada 2012r. o 19:50
nieuczciwość dzisiaj jest domeną nie tylko polityków i kapłanów :)
dotyczy ona dzisiaj wszystkich i nie ściemniajcie że Wy jesteście inni... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
25 listopada 2012r. o 19:52
Pannazdzieckiem napisał(a):
Grzdylu , proszę Cię , żadnych , kretyńskich komentarzy :)

Jeżli piszesz o kretyńskich komentarzach to adresatem powinien być Falcuś! :P
2900
#falco nieaktywny
25 listopada 2012r. o 19:54
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 listopada 2012r. o 19:57
A prosiłem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
25 listopada 2012r. o 19:57
falco napisał(a): :D

:*
Nie cierpię PannyzChemitralisem :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza