Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

błąkający się-szczeniak

4881
#Ata nieaktywny
19 listopada 2012r. o 0:06
...

Dopisane 19.11.2012r. o godz. 00:06:

[img=1353279985_l2eb58g.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4314
#wiewióra nieaktywny
19 listopada 2012r. o 9:54
Mam nadzieję że znajdzie ciepły dom:)

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
4560
#Wiolizna nieaktywny
20 listopada 2012r. o 16:41
Tak Ci serce pękało, że aż nie pomogłaś zwierzęciu, bo było za ciemno. Widziałaś dwa razy, ale jakos ani razu nie mogłaś pomóc, bo tak Ci serce pękało, że aż zabolało. Ale nie pękło? Ot, pomoc ludzka nie zna granic. Gadać potrafi każdy, a raczej pier.... ić ;) Na drugi raz jak przyjdzie Ci do głowy myśl, że mogła byś pomóc, ale no k... zawsze jednak coś, to lepiej od razu skocz z wiaduktu, albo rzuć się pod pociąg. Kto wie, może za nim to zrobisz, to ktoś będzie przechodził obok i pomyśli" chciałbym pomóc, bo taki ma słodki pyszczek, ale jest już zbyt ciemno no i mam już kogoś w domu i dlatego nie mogę" :]

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
211
skorn
20 listopada 2012r. o 16:54
Zrobiła więcej niż przeciętny człowiek zrobiłby na jej miejscu. Choćby przez to że zamieściła ogłoszenie i zdjęcie.

<i>
4560
#Wiolizna nieaktywny
22 listopada 2012r. o 18:16
Nie, zamieścić ogłoszenie to nie znaczy pomóc w jej sytuacji. Widziała tego psa parę razy, a więc parę razy miała szansę pomóc. Skończyło się na gadaniu. Argumenty typu "za ciemno, mam psa" nie przemawiają do mnie.

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
5718
#dorciabol nieaktywny
24 listopada 2012r. o 18:03
wiadomo co z psinką?

211
skorn
25 listopada 2012r. o 0:21
Wiolizna napisał(a): Nie, zamieścić ogłoszenie to nie znaczy pomóc w jej sytuacji. Widziała tego psa parę razy, a więc parę razy miała szansę pomóc. Skończyło się na gadaniu. Argumenty typu "za ciemno, mam psa" nie przemawiają do mnie.

Jej sprawa, mogła nie zrobić nic. Dzięki niej masz namiary na miejsca, gdzie pies się pojawia. Wyjdź z domu i go uratuj.

<i>
4881
#Ata nieaktywny
25 listopada 2012r. o 1:29
skorn napisał(a):
Wiolizna napisał(a): Nie, zamieścić ogłoszenie to nie znaczy pomóc w jej sytuacji. Widziała tego psa parę razy, a więc parę razy miała szansę pomóc. Skończyło się na gadaniu. Argumenty typu "za ciemno, mam psa" nie przemawiają do mnie.

Jej sprawa, mogła nie zrobić nic. Dzięki niej masz namiary na miejsca, gdzie pies się pojawia. Wyjdź z domu i go uratuj.

Dzięki:)...ja wolałam zostawić to bez komentarza.....nie będę forum zaśmiecać ...i zniżać się do poziomu osób które potrafią pisać i zbluzgać innych a same nic nie robią...ale mniejsza o to:) nie wiem co z psinką.Może faktycznie komuś uciekł...jak dawałam mu jeść głody nie był-chyba ze go ktoś wcześniej nakarmił.Psiaka nie widziałam od tamtego czasu....ale ogłoszenie niech sobie jeszcze będzie:)Poczekamy i zobaczymy co koleżanka nam odpisze:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAPodatek miedziowy