Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

słupek na Kościuszki!

9879
#panda nieaktywny
21 listopada 2012r. o 12:32
UWAGA - Pod tunelem na Kościuszki, od strony przejścia dla pieszych, na przeciwko STATOIL, słupek wystaje z pól metra na drogę! Jest urwany od podstawy, wystając stwarza zagrożenie! Wczoraj skasowałem tam oponę i felgę! [img=1353497497_y7rncc8.jpg]

Dopisane 21.11.2012r. o godz. 12:32:

[img=1353497526_wm3k4vl.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
21 listopada 2012r. o 12:58
Sprawdź czy droga jest miejska czy powiatowa i wystąp do zarządcy o odszkodowanie.
Niestety jak mniemam nie wezwałeś Policji... ?
9879
#panda nieaktywny
21 listopada 2012r. o 13:27
WujekDobrraRada napisał(a): Sprawdź czy droga jest miejska czy powiatowa i wystąp do zarządcy o odszkodowanie.
Niestety jak mniemam nie wezwałeś Policji... ?

Niestety nie. Ale na miejscu był mój mechanik. Podobno z jego oświadczeniem można spróbować złożyć wniosek.

Inna rzecz, że policja nie zawsze przyjeżdża do takich zdarzeń. Ale już wiem, że i tak dobrze zgłoszenie złożyć, żeby był ślad na policji.

To droga krajowa! obsługuje powiat, ale wnioski podobno do Wrocławia się składa. Jeszcze się zastanowię, może sobie odpuszcze tym razem :)

Dopisane 21.11.2012r. o godz. 13:27:

aha! do powiatu zgłosiłem! od razu po moim telefonie mieli tam jechać i poprawić ten słupek!
87
#assassin nieaktywny
21 listopada 2012r. o 15:30
Możesz złożyć wniosek ale musisz mieć świadków. Ja miałem 2 osoby które widziały jak urwałem miskę olejową na wystającej studzience. Po przedstawieniu faktur za naprawę, kase dostałem na konto ;)
9879
#panda nieaktywny
22 listopada 2012r. o 14:06
assassin napisał(a): Możesz złożyć wniosek ale musisz mieć świadków. Ja miałem 2 osoby które widziały jak urwałem miskę olejową na wystającej studzience. Po przedstawieniu faktur za naprawę, kase dostałem na konto ;)

2 świadków? dane adresowe? i w formie oświadczenia?
~gość niezalogowany
22 listopada 2012r. o 22:05
wystarczy policja, miałem na lubańskiej zdarzenie, wjechałem w dziurę , bez problemu do zarządcy drogi z notatką policyjną
9879
#panda nieaktywny
23 listopada 2012r. o 5:15
~gość napisał(a): wystarczy policja, miałem na lubańskiej zdarzenie, wjechałem w dziurę , bez problemu do zarządcy drogi z notatką policyjną

dzięki :)

słupek na Kościuszki już naprawiony, sprawdziłem!
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 7:21
A ja z informacją do kierowcy BMW na bolesławieckich rejestracjach, który pod ten tunel wjeżdżał od ulicy Kościuszki po nie swoim pasie - baranie tam się zwalnia bo niewiele brakowało a byś mi auto rozwalił
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK