Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szaleniec,desperat ,terrorysta...

~rsk niezalogowany
23 listopada 2012r. o 16:32
blondi - świetne :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
23 listopada 2012r. o 18:13
kupię C-4 ...najlepiej z rozrusznikiem... ;)

Dopisane 23.11.2012r. o godz. 18:13:

cholera....,,piątka ,, mi się nie ,,wklepała,,
C-45...
ciekawe czy już do mnie jadą? :|

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 18:14
Nie!
Olej wysłali pocztą!! :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 listopada 2012r. o 19:19
~blondi napisał(a): Panie ABWero upszejmnie donoszę że mój stary Ziutek B planuje się zamachnąć.W kredensie w torebce po cukrze trzyma 4 tony jakiegoś białego proszku, do piwnicy przyniósł worek czegoś i powiedział że to troty czy trotyl jakoś tak i że jak wysuszy to zapali je. a jak zobaczył tą lampucerę kudłatą z pod ósmego to powiedział ale bomba ,sama słyszałam ,wczoraj jak wrócił nad ranem to jechało od niego nitrogliceryną jak zapytałam gdzie był to powiedział że na premierze ,jak nic chce się zamachnąć .Przyślijcie do nas agenta najlepiej niech to będzie agent Tomasz jemu odsłonię wszystko .Zamknijcie Ziutka najlepiej we wtorek bo wtedy przychodzi do mnie listonosz

:D :D :D Rację ma Capitanoss , śmiech lekarstwem . Skopiowane , czy samodzielna praca , jeśli spytać mogę ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9714
#BPM nieaktywny
23 listopada 2012r. o 20:17
Pannazdzieckiem napisał(a): :D :D :D Rację ma Capitanoss , śmiech lekarstwem . Skopiowane , czy samodzielna praca , jeśli spytać mogę ? )

~blondynka Madzia:

Panie ABWero upszejmnie donoszę że mój stary Ziutek B planuje się zamachnąć.W kredensie w torebce po cukrze trzyma 4 tony jakiegoś białego proszku, do piwnicy przyniósł worek czegoś i powiedział że to troty i że jak wysuszy to zapali je. a jak zobaczył tą lampucerę kudłatą z pod ósmego to powiedział ale bomba ,sama słyszałam ,wczoraj jak wrócił nad ranem to jechało od niego nitrogliceryną jak zapytałam gdzie był to powiedział że na premierze ,jak nic chce się zamachnąć .Przyślijcie do nas agenta najlepiej niech to będzie agent Tomasz jemu odsłonię wszystko .Zamknijcie Ziutka najlepiej we wtorek bo wtedy przychodzi do mnie listonosz
a dokladniej to znajdziesz w tym linku.

http://wiadomosci.onet.pl/forum/nowe-informacje-ws-zatrzymania-brunona-k,1,764091,94877027,czytaj.html

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 listopada 2012r. o 20:32
Dziękuję BPM , jedna wątpliwość dzisiejszego wieczoru rozwiała się dzięki Tobie , zobaczymy , czy Edzio coś napisze :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza