Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szaleniec,desperat ,terrorysta...

2900
#falco nieaktywny
22 listopada 2012r. o 13:17
jest jeden pozytyw w tym że mieszkamy w tym grajdole :)
nie ma tu ambasad,konsulatów czy sejmu więc możemy się czuć bezpiecznie :)
tylko żeby nie było Wam za ,,słodko,, to mamy jakiś tam ,,sejmik,, i może się zdażyć jakiś lokalny ,,szaleniec,, (uwaga na 1000-lecia) :) ...
super że mamy jednak tą jednostkę spec(...) ;) która to ostatnio z takim poświęceniem ćwiczyła pod BOK-iem...
na wszelki wypadek odpuszczę sobie jazdę MPK,nie będę chodził do kina,na baseny,do teatru ,do marketów... :)
no i do roboty też nie będę chodził :D
...jeszcze jedno -MCC brzmi prawie jak WTC więc sobie też odpuszczę :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 listopada 2012r. o 13:34
falco napisał(a): ...na wszelki wypadek odpuszczę sobie jazdę MPK,nie będę chodził do kina,na baseny,do teatru ,do marketów... :)
no i do roboty też nie będę chodził :D

I nie jest to kwestia wolnego wyboru , tylko braku funduszy. Państwo już zadbało o nasze bezpieczeństwo zgodnie z dewizą , póki bieda jest Ci stróżem , nikt Cię nie okradnie. :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~groszem niezalogowany
22 listopada 2012r. o 13:36
no to falco masz teraz pole do popisu pewnie mu kibicowales
2900
#falco nieaktywny
22 listopada 2012r. o 14:32
myślisz że nie miałem podstaw?...,,kibicowanie,, to wg. ciebie właściwe określenie?jak widać słowo ,,zrozumienie,, jest tobie nieznane ...
tylko ja w przeciwieństwie do ciebie nie ściemniam i piszę o tym co prędzej czy pózniej tu nastąpi...
...i nie będą nam tu potrzebni afgańscy talibowie bo naszych rodzimych też mamy pod dostatkiem i tylko daj im przyzwolenie a swoich przeciwników i wszystkich co myślą nie po ich lini gotowi są wyrżnąć ,,tępym nożem,,
:>
jedni podniecają się opluwaniem innych na podobnym temu forach,innym to może nie wystarczyć i kwestią czasu jest tylko kiedy i jak daleko się posuną...

~groszem niezalogowany
22 listopada 2012r. o 17:40
po pierwsze nie popieram tego rzadu i siedze sobie na emigracji po drugie w przeciwiestwie do ciebie nie popieram aktow teroru i zabijania ludzi
2900
#falco nieaktywny
22 listopada 2012r. o 18:41
a gdzie ja napisałem że to popieram?
jedyne akty budzące moje zainteresowanie to te z ,,gołymi babami,, :D
...napisałem że to zrozumiałe że prędzej czy pózniej do takich czynów dojdzie...
czytałeś to co napisał na blogu poseł PiS?...referendum ,,czy zastrzelić Tuska,,?
czytałę co powiedział Macierewicz?...zamachowiec chciał zabić prezydenta i...posłów PiS-u...
poczytaj i przeanalizuj również to co napisałem a pózniej mi coś zarzucaj... ;)

~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 19:45
a ty papugo czytałeś??? to powiedz który poseł? chętnie poczytam
211
skorn
22 listopada 2012r. o 23:13
falco napisał(a):
jedyne akty budzące moje zainteresowanie to te z ,,gołymi babami,,

oto słowa mędrca!

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK