Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szaleniec,desperat ,terrorysta...

2900
#falco nieaktywny
22 listopada 2012r. o 7:05
...czy tylko człowiek mający dosyć tego wszechobecnego ,,bagna,, politycznego :|
w odpowiedzi powrót pomysłu na odgrodzenie sie od podobnych ,,szaleńców,, murem który wydaje mi się na tyle rozsądny że gdyby za tym pomysłem poszedł kolejny typu,,i zza tego muru nie wychodzimy,, byłoby to dla społeczeństwa pewną ulgą... :D
...historia ponownie zatacza koło :)
już kiedyś stał w tym mieście mur :D
jak ludzie za nim przebywający kończyli zazwyczaj ,historia o tym pisze więc kto wie?... ;)
...nie napiszę dosłownie co o tym myślę bo kto wie ?....może jak wrócę będzie na mnie czekać ABW... :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 listopada 2012r. o 7:33
A skąd ten cytat? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
22 listopada 2012r. o 7:55
?...jaki? :D

Dopisane 22.11.2012r. o godz. 07:55:

oglądałem w tiwi wypowiedzi kilku politykierów na temat ,,jakie wnioski można wyciągnąć na przyszłość z faktu planowania zamachu,,
...przewijały sie odpowiedzi typu ,,należy zwrócić uwagę na zabezpieczenie terenu sejmu,, lub stworzenia wręcz strefy ,,zero,, :) (czy to oznacza że w niej będą strzelać bez ostrzeżenia?) :|
...nikt nie powiedział że jednym z wniosków jaki można wyciągnąć jest to że ludzie mają już dość tej bandy nieudaczników politycznych a to co zrobił ten facet to moim zdaniem ,taki swoisty sposób na powiedzenie tego co powiedziała jedna z (p) osłanek PIS-u od (p)osła z SLD....,,SPIER...,, :D

4335
22 listopada 2012r. o 8:03
falco napisał(a): ?...jaki? :D

Nie do końca Cię rozumiem .... co ja gadam :D
Wogóle Cię nie rozumiem , jak można nie lubieć piwa :D
Fajne to , co wczoraj Skorn wynalazł:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iguSuJg1I2o
Miłego dnia :)

Dopisane 22.11.2012r. o godz. 08:03:

Lada moment Polska ruszy na wojnę z terroryzmem. Zmieniam branże i będę stał z takim małym aparacikiem i kontrolował , czy pasażerowie PKS -ów i Aotolinni nie wnoszą na pokład bomby . Bombowe zajęcie i robota będzie non stop.
Boże , a myślałem , że takie rzeczy , to tylko w Hameryce. Nie ma się z czego śmiać.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
22 listopada 2012r. o 8:04
będzie miły bo chyba zaraz pojadę do roboty ...
chociaż mi się jeszcze nie chce... :D

~Jaki sejm taki terrorysta niezalogowany
22 listopada 2012r. o 8:57
http://wiadomosci.wp.pl/kat,102434,title,Bogdan-Swieczkowski-wobec-Brunona-K-zastosowano-prowokacje,wid,15113964,wiadomosc.html?ticaid=1f921&_ticrsn=3

http://niezalezna.pl/35004-wybuchy-putina-wybuchy-tuska

Na obrazku worek z 500 kg saletry.
"Zamachowiec" miał "ukryć" 8 takich w swoim samochodzie - koń by się uśmiał[img=1353571073_nq8jls7.jpg]
~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 10:38
znalazłam artykuł ," Dziennikearstwo Obywatelskie" Nowy Ekran Przedstawiaja ciekawe fakty , oto jeden z cytatów "Nowy Ekran ustalił, że z akt sprawy XIV KP 1004/12/S znajdujących się w Sądzie Okręgowym w Krakowie wynika, iż zamach był prowokacją policyjną dwóch agentów ABW działających w pięcioosobowej grupie Brunona K. To agenci ABW udawali najbardziej radykalnych członków grupy. To oni byli nie tylko pomysłodawcami przeprowadzenia zamachu i autorami planu wysadzenia Sejmu w czasie, gdy będzie znajdował się w nim Prezydent, ale przede wszystkim to agenci ABW zaoferowali się, że dokonają samobójczego ataku taranując bramę sejmu ciężarówką wypełnioną materiałami wybuchowymi."
Cały artykuł: http://dziennikarze.nowyekran.pl/post/80571,sledztwo-ne-samobojczego-zamachu-mieli-dokonac-agenci-abw
Warte przeczytania ... Napewno nasuwaja sie pytania

4335
22 listopada 2012r. o 12:19
~ napisał(a): http://dziennikarze.nowyekran.pl/post/80571,sledztwo-ne-samobojczego-zamachu-mieli-dokonac-agenci-abw
Warte przeczytania ... Napewno nasuwaja sie pytania

Faktycznie warto . Pozwoliłem sobie dołożyć zdjęcie :
Przyjżyjcie się tym ludziom , będą chcieli Wam wmówić w najbliższym czasie , że potrzebujecie ekstra ochrony przed dewiantami , masonami , klerykami , terorystami , ateistami , socjalistami , anarchistami i innymi ...stami , bo sensem ich istnienia jest nieustanne tworzenie zagrożeń. I dlatego to robią , licząc na Waszą naiwność . Myślę , że wypadało by już Panom podziękować , za starania :)

[img=1353583089_jcmlvkf.jpg]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza