...niestety nie pomoc już nie jest potrzebna...podziękowanie dla wszystkich którzy dali z siebie tak wiele w poszukiwaniach Pana Stefana,służbom policji za pomoc i zaangażowanie ,jak również Panu Andrzejowi D.za wskazanie miejsca ....Spoczywaj w Pokoju Sz.P Stefanie...
...ludzie trzymajcie mnie ,myślałem że gorzej już być nie może...ale jednak...pewien (...) odmawia POCHÓWKU...temu dobremu człowiekowi serce mnie sie ścisneło...i tak sobie myśle albo ten (...)
Zmoderowano 28.11.2012 godz.10:37 - powód: złośliwości.
Ps.: zanim zaczniesz obrażać kogokolwiek, sprawdź, czy zmarły był osobą wierzącą i praktykującą, bo to może być ( zaznaczam - może być) powodem odmowy uczestnictwa księdza w pochowaniu zmarłego, a nie odmowy pochówku. (sentinel)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.