Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tani tatuaż i gdzie?

9970
#didlel nieaktywny
28 listopada 2012r. o 18:20
Gdzie w B-cu można zrobić sobie tatuaż ( konkretnie na palcu ) napis : " Imagine" . W tym miejscu jak na zdjęciu. [palec serdeczny, lewa ręka][img=1354123221_jbwag2e.jpg]
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
28 listopada 2012r. o 18:27
Znajdź garbatego na facebooku Łukasz M
~ niezalogowany
28 listopada 2012r. o 18:34
Przy ul. Starzyńskiego 25 widziałem studio tatuażu artystycznego, powinni Ci to zrobić, w końcu to legalnie działająca firma. Ja bym, się bał robić gdzieś po mieszkaniach. Bezpieczeństwo i zdrowie ponad wszystko ;)
~zenek niezalogowany
28 listopada 2012r. o 18:39
Garbaty obecnie stacjonuje w Londynie
7241
#lucas_hody nieaktywny
28 listopada 2012r. o 19:24
Polecam Ci SIXTY ONE STUDIO na ul. Starzyńskiego, a dokładnie nad Żabką.Dziarałem się tam ze swoją dziewczyną i oboje jesteśmy bardzo zadowoleni :)
9896
#em1601 nieaktywny
28 listopada 2012r. o 19:29
lucas_hody napisał(a): Polecam Ci SIXTY ONE STUDIO na ul. Starzyńskiego, a dokładnie nad Żabką.Dziarałem się tam ze swoją dziewczyną i oboje jesteśmy bardzo zadowoleni :)

również polecam, choć jestem dopiero przed dziaraniem się u Gutka :). widząc jego pracę można ocenić czy się na tym zna czy nie :)
~stef niezalogowany
28 listopada 2012r. o 19:50
Porażka tanio i dobrze nie idzie w parze???!!!No ale ogłaszasz się z takim tatuażykiem i jeszcze szukasz tani lepiej w ogóle go nie rób. bo wydasz miliony.
2083
#widmo91 nieaktywny
28 listopada 2012r. o 20:20
http://www.wyliczanka.pl/userfiles/images/tatuaze/tattoo_artist_gets_revenge_on_his_gf.jpg TANI TATUAŻ :)

bolesławiec? tylko Gutek... sixty one tattoo studio

Czujesz chlod tego szronu? To logika betonu!
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza